Тази седмица „Гласът на България“ по изключение е в събота

Музикалната надпревара започва от 22:00 ч. по bTV
30 сеп 2022 15:17, Александър Попов
2
Тази седмица „Гласът на България“ по изключение е в събота
Снимка: bTV

Емблематични парчета на Весна Змиянац, Михаела Маринова, Demi Lovato и други световни звезди ще звучат зашеметяващо от голямата сцена на „Гласът на България“ в новия, специален епизод на шоуто, който по изключение тази седмица ще бъде в събота, 1 октомври, от 22:00 ч.
 
По-кратък, но с още повече вълнуващи гласове и истории, епизодът в събота ще започне със силно рок изпълнение, което ще предизвика широки усмивки в залата и най-вече върху лицето на Мастър Лечев! Той обаче ще се окаже блокиран от „добронамерен“, хитър, млад колега и ще изпусне почти сигурно, ценно попълнение в отбора си. Съревнованието за най-интересните гласове между Любо Киров и Иван Лечев ще става все по-отявлено, но и забавно с всеки следващ участник, а често развръзката ще е в полза на някоя от двете очарователни дами в треньорския състав. В разгара на надпреварата между Лечев и Любо, двамата неочаквано ще се окажат заедно на сцената с весела, обща импровизация на абсолютно неповторимо парче. DARA или Галена ще ги аплодират бурно и ще ги подкрепят музикално от местата си.
 
В събота вечер в музикалното шоу ще се явят не само нови гласове, но и вече познати от сцената му лица. Няколко сезона и години след първото си явяване, „един от най-оригиналните тембри“, както ще го определи Любо Киров, ще се завърне в шоуто много по-различен, опитен и осъзнат, но и леко по-притеснен.
 
„Идвам, за да покажа какво съм научил след първото си стъпване тук и да покажа, че мога много повече“, ще заяви той.
 
Без никакво притеснение обаче, на голямата сцена пред цяла България, мощно ще отпусне глас участник, които никога досега не e стъпвал на сцена. Той без колебание ще накара треньорите да се обърнат на мига и да отбележат качествата и потенциала му. В съботния специален епизод няма да липсват и чуждестранни участници, които ще разтърсят с историите и майсторските си изпълнения всички в залата и пред екраните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Гласът на България
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Супер! И пак няма да го гледаме.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи един ден по-рано ще местим