Неслучайно с VenZy за случайните неща

Певецът пред Dnes.bg за "Нищо случайно" и още
29 юни 2016 14:07, Александър Попов
6
Неслучайно с VenZy за случайните неща
Снимка: Булфото, архив

Само преди дни VenZy, в трио с участничката в X Factor Виктория Георгиева и Ники Бакалов, направиха премиера на песента "Нищо случайно". Неслучйно и ние го потърсихме да си поговорим за случайностите в живота и доколко ги има. И за новият му проект, разбира се.

Как се роди идеята за триото и песента "Нищо случайно"?

"Нищо случайно" e проект, който изграждахме в продължение на месеци, а докато това се случваше, се появяваха фактори, които го насочваха в една или друга посока. Сега със сигурност мога да кажа, че всичко е трябвало да стане точно по този начин, по който вие виждате и чувате песента в момента.

Първоначално Ники Бакалов донесе демото в офиса на Монте и продуцентите ни откриха потенциал в него. Малко след това получих покана за участие в един много забавен рекламен проект и екипът ни сметна, че демото е подходящо за него. Няма да забравя първият път, когато записах припева на песента с текст каква емоция изпитах - веднага го усетих, изпях го с лекота, чух го отстрани и ми хареса. Все повече хора вярваха в бъдещето на "Нищо случайно", но ни липсваше последния елемент от триото - талантливата и красива Виктория Георгиева.

Тя се присъедини към семейството на Монте точно, когато трябваше да финализираме песента. Погледнато през призмата на времето сега осъзнавам, че всичко се е случвало в точното време и по най-точния начин и усещам тази енергия в крайната версия на песента. Отзивите на хората ми показват, че и те усещат същото.

Ако се върнеш във времето, когато си тръгвал по пътя към голямата сцена - имало ли е случайности?

Няма нищо случайно в случайностите, това го знам със сигурност и пътя ми към сцената го показва. Но късметът идва при този, който е готов за него. Аз от малък обичам музиката, пея, занимавам се с музика, композирам… и когато дойде момента вече бях готов. Вярвам, че всяка значителна случка в нашия живот ни учи, поправя и ни кара да вървим напред, стига да разтълкуваме значението й правилно.

Родителите ти са искали да учиш право и икономика, случайно ли е сега твоето място на музикалната сцена?

Всички родители предпочитат децата им да заложат на сигурни и престижни професии, но мисля, че нямаше да бъда себе си и нямаше да бъда толкова щастлив, ако не се занимавах с музика. Предполагам, че ако се занимавах с нещо друго, то пак щеше да бъде свързано с общуването с хора, с предаването на послания към тях. Но колкото и да се опитвам да си представя, че животът ми няма да е свързан с музиката - не мога и дано да не ми се налага.

Хората те видяха и в светлината на готвач. Случайно или ти харесва?

Обичам да общувам с хората, обичам да правя така, че хората около мен да се чувстват добре и щастливи, включително и когато готвя за семейството и за гостите си. Участието ми в "Черешката на тортата" беше много вълнуващо, много се раздадох и ми достави голямо удоволствие. Не изпитвах притеснение от това, че готвя за популярни личности и то в тв ефир, а по принцип съм малко притеснителен в подобни ситуации. Атмосферата предразполагаше да се чувствам комфортно и на място.

Кое е най-важното случайно нещо, което ти е предложил живота дотук?

Този въпрос може да има много отговори, защото когато говорим за важни неща, всички осъзнаваме, че те преди всичко са свързани със здравето, семейството и хората, които обичаме. Ако ограничим въпроса до музикалната ми кариера - животът ме срещна с приятеля ми Емо, който повярва в мен и дълго време настойчиво пробиваше пътя ми до Монте Мюзик. Всички знаете как се развива историята след присъединяването ми към лейбъла.

Какви жени харесва певецът, как преживява раздялата с дългогодишната си любов - четете тук 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: VenZy
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Познавам Венци лично, трудно ще намерите по-позитивен и готин човек. Жалко че се е хванал с оня бездарник Графа дето за 20 години има 2 хита.
5
4
 
4
 
! Отговори
Ина преди 7 години
Много свежо и зареждащо същество - нищо общо с кича от рода на Криско, 100 Кила и Гери-Никол.
4
0
 
6
 
! Отговори
Жорката преди 7 години
До АнонименИ с кое точно тоя плаща пенсията на дядо ми и баба ми ? Той първо да почне да печели за неговите баба и дядо, тогава да мисли за нашите
3
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, прав си че изглежда неприятен, но истината е че плаща пенсията на баба ти и дедоти!
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КНе знам какъв е, ама ми е много неприятен
1
1
 
10
 
! Отговори
К преди 7 години
Къв е тоя ве?? Певец ?! Wtf