Гепи от Стейн и момчета от Академията заместват Дичо в Д-2

Източник близък го групата твърди , че музикантите са направили своя избор
30 май 2005 13:58,
Гепи от Стейн и момчета от Академията заместват Дичо в Д-2
Деян, Даниел,Ивайло, Гепи и Нино Гомез - фаворитите за вокал на Д-2

Според непотвърденни данни Д-2 вече са намерили заместник на Дичо. От лагера на момчетата отказаха да потвърдят информацията, но според техни близки, те вече са се спрeли на правилния човек.

Източникът твърди, че Д-2 наистина са се оглеждали за ново попълнение измежду талантите в „Стар академи“ и по-специално Деян, Даниел или Ивайло. Освен тях са били преслушани и други музиканти от популярни български групи като Господин Господинов – Гепи от бившите Стейн и Матакка, както и Нино Гомез от Субтиера.

Групата вече е взела решение и новото лице ще стане ясно на всички при първото излизане на Д-2 пред публика. Това най-вероятно ще стане още преди изборите, ако момчетата се включат в някоя от предизборните кампании. Според запознати в момента музикантите са в преговори за участие в предизборната кампания на НДСВ и именно затова се наложило да ускорят избора си за вокал.

В момента новият фронтмен, който още се пази в тайна учи усилено песните на Д-2, за да е готов за първия предизборен концерт с тяхно участие.

Бившият им вокал Дичо пък пее за кампаниите на ОДС и дори написа химна на коалицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание