Соник взриви Стар Академи

Изгониха Даниел, новите номинирани са Деян, Георги и Валентина
21 юни 2005 00:32, Мариян Йорданов
Соник взриви Стар Академи
Соник, Марин, Даниел и Валентина в непривични пози. Снимка: Dnes.bg

Британската звезда Соник накара публиката в концертната зала на Стар Академи да шуми както никога досега.

С появата си звездата беше класи над Виктория, която приключваше парчето „Sky“. Британката, която има 4 пъти платинен хит на Острова, впечатли публиката със солидната си физика, а Алфредо Торес изглеждаше доста дребничък спрямо нея.

Соник се докосна до поне 50 души от публиката, правеше гримаси и се раздаваше като истинска звезда. Звездата впечатли и с хубавите си ботуши, на които би завидяла всяка дама.

"Соник е готина, непосредствена и естествена”, коментира фен от публиката, дошъл на концерта специално заради звездата. Публиката се побърка и от новото парче на Соник, част от третия й албум „Sonique On Kosmo“, след което звездата попита „искате ли още“ и изпя другия си тотален хит "Alive".

Жизнерадостната певица изнесе концерта уморена веднага след пристигането си на летището, след като катастрофа в Лондон й попречи да вземе по-ранен полет и трябваше да лети с прекачване през Рим.

Днес Соник трябва да проведе мастър клас с младите таланти.

Феновете на Стар Академи изгониха Даниел с 55,9% от гласовете, като запазиха мачото Деян.

Новите номинирани са Деян, Георги и Валентина. Както знаем, жена до момента не е оцелявала срещу мъж при номинации в Стар Академи. Феновете на Вяра и Виктория обаче са малко по-спокойни, защото вероятно преподавателите ще запазят двете дами за финалната петица, като четирима от талантите ще направят група, а победителят ще има солова кариера.

При първото изпълнение на Деян тази вечер „Обичам те още“ на Орхан Мурад, микрофонът на таланта не беше включен и това го разконцентрира, но въпреки това публиката го спаси.

ВяраМарин и Ивайло пяха добре, а гласът на Валентина не се чуваше от музиката.

Неприятно впечатление направиха всички звезди, тъй като не говореха ясно и отчетливо при разговора си с водещата Мария Илиева. В резултат хората в публиката се питаха един друг „Какво каза...?“.

Песен на звездата Мария Илиева бе изпълнена от Валентина и сценаристите остроумно бяха записали видео със самата водеща, което позволи на Мария да „разговаря“ със себе си в ефир.

Всичко за Стар Академи 

Споделете своето мнение за концерта, талантите и Соник