Легендарният Джон Андерсън идва в България

Вокалът на "Йес" ще изнесе концерт в София на 14 ноември; билетите са на цени от 25 до 50 лв.
11 окт 2007 12:48,
10
Легендарният Джон Андерсън идва в България
Снимка:picoodle.com
Джон Андерсън, един от най-забележителните рок гласове в световната музика, познат най-вече като великия вокал на прогресив легендата "Йес", ще свири на 14 ноември в зала "Универсиада" в София.

Паралелно с творчеството си в „Йес“, фронменът има редица солови проекти, както и съвместни изяви с големи музиканти, като Майк Олдфийлд, Тенджърийн Дрийм, Кинг Кримсън, Дрийм Тиътър и много други.

Наричан от другите музиканти Наполеон - заради дребния си ръст и основната му роля в групата, Джон Андерсън никога не спира да експериментира в музиката си.

Зад изключително успешната му музикална кариера стоят виртуозни композиции с филмова музика, 10 албума съвместно с гениалния Вангелис и, разбира се, участие като основен композитор във всички албуми на "Йес" (освен "Drama" от 1980г.).

Билетите за концерта ще бъдат на цени oт 25 до 50 лв. и могат да бъдат закупени от: НДК - Билетен център, онлайн на адрес ticketpro.bg, в билетен център Тикетпро, денс център "Син сити" или в касите на Тикетпро България .


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Фенка преди 16 години
Автора на статията вероятно за пръв път чува името и никога не е виждал снимката!!!http://***.youtube.com/watch?v=VI8Hph pAWgkПогледнете!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
А на Джон Лорд (Jon Lord) как се произнася според теб? Че нещо г-н Гилън все "Джон" му вика, пък на Jon Andrson пак така му се пише името... Ама аз съм ***, не разбирам като теб от произнасяне на тия имена :)
7
0
 
0
 
! Отговори
нюз.ГЗ преди 16 години
нюз.ГЗ - елементарни, както винаги!те ако не объркат някоя снимка, ще се притесня. иначе нормално вместо карта на грузия да сложат армения или таджикистан. все пак нюз.ГЗ е това ! какво очаквате ?
6
0
 
0
 
! Отговори
Rangel преди 16 години
BRAD DELP бе,папуняци!
5
0
 
0
 
! Отговори
Лора преди 16 години
Определено името му се чете ДЖОН, пише се JON ANDERSON и смятам, че на снимката е BRAD DELP от BOSTON.Може и да не е той, но в никакъв случай мъжът на снимката не е JON ANDERSON!
4
0
 
0
 
! Отговори
MORE преди 16 години
...не е той на снимката, а и името му не се чете като "Джон" (Jon Anderson)
3
0
 
0
 
! Отговори
A3 преди 16 години
Е те това на снимката НЕ Е JON Anderson, a JOHN Anderson :) Надявам се феновете на Yes да правят разлика ;)
2
0
 
0
 
! Отговори
yes преди 16 години
samo deto e samiia toy
1
0
 
0
 
! Отговори
A3 преди 16 години
Само дето това на снимката не е Джон Андерсън :)))