Стив Тайлър със счупено рамо и куп шевове, падна от сцената

Фронтменът на Аеросмит се контузи тежко в Южна Дакота
7 авг 2009 10:38, Петя Славова
14

Не е лесно да си рок звезда, особено застаряваща.

Пренебрегвайки възрастта си и отдаден изцяло на публиката, фронтменът на “Аеросмит” Стивън Тайлър се преби по време на концерт.

Инцидентът е станал на 5 август в Южна Дакота, точно когато бандата е изпълнявала хита си Love in an Elevator.

61-годишният певец веселял публиката, докато организаторите на събитието се опитвали да оправят технически проблем със звука.

Музикантът решил да скъси максимално разстоянието със своите фенове и се приближил до ръба на сцената, но там се подхлъзнал.

Голяма част от зрителите приели неговото падане за част от шоуто.

 

По първоначална информация след падането Тайлър е бил в безсъзнание.

Рок звездата е бил приет веднага в болница. Вече се знае, че той е с фрактура на рамото. Има и шевове по главата и гърба.

Още не се знае кога ще бъде подновено турнето на групата.

Всъщност това съвсем не е първият инцидент за Стивън Тайлър от началото на лятното турне на групата из Щатите.

В края на юни той контузи крака си, заради което бяха отменени седем концерта. Точно преди началото на гастрола им Тайлър беше болен и от пневмония.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
jenifer преди 14 години
Страшен пич, дано се оправи бързо.И престанете да пишете глупости, че е от старостта, защото на всеки се случва да падне, независимо дали е на 2, 20 или 50 години.
12
1
 
0
 
! Отговори
Ispanika преди 14 години
Тука и в news-a са известни с най-безумнтие заглавия, най-смешно (не в добрия смисъл) написани статии и какво ли още не :)
11
1
 
0
 
! Отговори
РРР преди 14 години
Вечно си говорим за небивало тъпите заглавия, обаче на ДНЕС.БГ въобще не им пука!!! Не може да си "счупи рамото" - или си е счупил ключицата или раменната кост... Освен това, както е написано заглавието, излиза, че най-напред си е счупил там нещо...и след това е паднал от сцената. Хайде проявете малко познания и усет за езика! Крайно време е след толкова забележки, да се направите изводи!
10
1
 
0
 
! Отговори
Xella преди 14 години
аххахаха как се люсна :D
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Стивън е един от най- големите в рока! Забавлявам се на глупавите коментари които чета - продължавайте злобари - злобата и простотията вреди само на вас!
8
1
 
0
 
! Отговори
АЕРОСМИТ преди 14 години
Колкото и глупости да дрънкате,той е голям певец!
7
1
 
0
 
! Отговори
13 преди 14 години
"Не е лесно да си рок звезда, особено застаряваща" Не му е възрастта толкова проблема, колкото това, че от тия наркотици е станал торба с кокали.И как няма да се изпотроши като няма грам месце да омекоти. Дано се оправи човека, защото независимо на колко години е, независимо колко дози взима дневно, си е велик и пее невероятно
6
1
 
0
 
! Отговори
Жорко Сф преди 14 години
Айде почавйте с опелото !!! :) :) :)
5
1
 
0
 
! Отговори
Жорко Сф преди 14 години
Ох милия да му съберем помощи и да му пратим? Милиони хора падат всеки ден и се контузват тежко, не малка част от тях опитвайки се да спасят други. А ние сега ще ревем за този ексцентричен ***!
4
1
 
0
 
! Отговори
елс преди 14 години
що не млъкнете бе?!бабите и дядовците са допринесли много за музиката!ще си пеят до когато искат-вие ли ще давате мнения.?? айде бягайте да видите по планетата дават нов порно клип,невежи такивааа!
3
1
 
0
 
! Отговори
Мариан преди 14 години
Октомври баба Лили готви огромен концерт, да внимава с чупките :)
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Единствено Шер се отказа докато и беше време, другите ще ги погледаме още малко как се излагат. Но Лили Иванова е перлата в короната - още поне 10 години сигурно ще алчнее за пари.
1
1
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 14 години
Ами крайно време е тези дядовци и баби да започнат да се съобразяват с възрастта си, и да се откажат когато му дойде времето. Няма нищо интересно да ги гледаме как падат по сцената. За справки - баба ви Лили.