Провал на Евровизия. "Миро пее тъп евроденс"

"Ангел си ти" няма да ходи на финал
27 май 2010 23:20,
701
Провал на Евровизия. "Миро пее тъп евроденс"
Снимка: БГНЕС

В четвъртък вечерта на сцената на "Теленор Арена" в Берум (предградие на норвежката столица) българският поп певец Миро участва под номер 13 във втория полуфинал на "Евровизия 2010". 

В Осло той изпълни песента си "Ангел си ти". Песента не се класира на финала.

Популярният в цял свят рускоезичен сайт Лента.ру публикува следния коментар след изпълнението на Миро:

В началото на изпълнението двама младежи с разголени тела прегърнаха краката на Миро. Когато момчетата се раздвижиха, започна тъп евроденс. И в нашия офис лети огромен комар. Всеки сам да се спасява.

За голямата награда за песен на "Евровизия 2010" тази година се конкурират участници от 39 страни. 

След двата полуфинала борбата продължават по 10 държави.

Общият брой на финалистите е 25.

В четвъртък вечерта, когато и българските зрители можеха да гласуват, до финал достигнаха: Грузия, Украйна, Турция, Израел, Ирландия, Кипър, Азербайджан, Румъния, Армения и Дания.

Т.нар. Голяма четворка (Франция, Германия, Испания и  Великобритания) се класира автоматично за 29 май. 

Като страна-домакин Норвегия също е сигурен финалист, припомня ИТАР-ТАСС.

Събитието е в Осло благодарение на победата на Александър Рибак през 2009 г. с песента "Fairytale" (Приказка).

Това ще е третото домакинство на Норвегия. Първите две бяха през 1986 и 1996 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


701
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
583
5
 
14
 
! Отговори
123 преди 13 години
Предлагам догодина да изпратим Икебаната да събира съчки на Евровизия.За такъв *** конкурс и това е много.
582
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вижте сега. Не трябва веднага да покоряваме европата, много ще е нахално, да я караме полека лека аз викам а. Вия ко ш кайти? Ади бя къжети нещу.
581
3
 
6
 
! Отговори
ИВА преди 13 години
Уффффф, много скучно!!! И скапан английски изказ!
580
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
в началото когато Миро представи песента си повече ми харесваше.снощи не.
579
5
 
2
 
! Отговори
Загрижен преди 13 години
Айде айде - ходи си нахрани овцете че омряха от глад стига плямпа.
578
4
 
3
 
! Отговори
до БГ преди 13 години
Ти явно не си българин :))) Не се пише Оважавам, а Уважавам, уважаеми българино :))))) Вашето семейство слуша радио чалга радио и всичко ще му хареса.
577
2
 
3
 
! Отговори
Чудомир :))))) преди 13 години
И Брус и Пол с фамилия Деано, пеят, да:) Не можех да изброявам всички. Стефка Съботинова е друга класа. За песента на Миро си е твое мнение , не го оспорвам. Не ми прачи рок мисленето на мен. Мисля,че на теб ти пречи нерок мисленето :)Реално според мен Световно и никому иникога известната звезда Миро не може да пее. Светотатсство нали :))))
576
4
 
9
 
! Отговори
Коко преди 13 години
Някой сгреши Евровизия с Гей парад и изпрати Миро с Драго чая.Това са хора посредствени,за местна консумация!!!
575
4
 
7
 
! Отговори
д-р Маймуняк преди 13 години
Може да е евроденс, ама е ***!
574
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Песента е *** и Миро пя снощи под възможностите си. А че конкурсът е глупав, е ясно на всички. Както казват от Австрия, няма нужда да пеят, достатъчно е да се дефилира с националните флагове! Предлагам да не се харчат повече пари за участия в подобни надпявания, защото гласове все няма да ни достигат. Видяхме какво стана с Елица и Стунджи, въпреки че песента беше чудесна и се хареса много. А ако участваме и догодина, нека да е със "Зайченцето бяло"! Много подходяща за нивото на конкурса!
573
6
 
1
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 13 години
Все пак не е ROCKvision... А иначе ако става вьпрос,то и Пол Диамо пее,че и Брус Дикинсьн сьщо пее хубаво,Дороти Пеш и тя пее хубаво,ама... Стефка Сьботинова лошо ли пее според теб и рокмисленето ти?... Айде да бьдем реалисти поне малко де! Песента си беше хубава,а и Миро я испя О.К. !!!
572
5
 
8
 
! Отговори
Абсурдистанец преди 13 години
Аз съм от Парадокстан. И този Миро, някой го е набедил, че може да пее. Не ми пука, че не се класирал до някакъв мижав, фестивал. Толкова може... толкова и се класира. Вие изкарахте всички лъжци. То Евровизията, Евробанката, а че се краде, че се наглася всичко у нас , никой нищо не казва. Как се класира Евровизия неповторимият световнонеизвестен Миро? С ес ем си, чий , не се знае.
571
4
 
7
 
! Отговори
Dio преди 13 години
Няма рок фен с такова изказвне - Миро можел да пее :) Ти явно не си рок фен, защото акобеше слушал гласа на Дио, на Адамс, на Роб Халфорд, на Клаус Майне и няма да изброявам ... никога не би казал - Моро има глас. Тое певец със селска величина и такъв ще си остане,независимо, че е българин. ...И Азис е българин :)))))
570
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига плюене! Миро си изпя чудесно парчето. Проблемът е в това, че не беше достатъчно мелодично и запомнящо се. За да гласуват за България трябва да бъде или много мелодично или много оригинално като "Вода" на Елица и Стунджи. И ако си спомняте нямаше по-хубава песен от "Вода", но пак не спечели първото място - не сме конюктурни. Факт!
569
8
 
7
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Миро е Българин, аз съм Българин, ние всички които пишем тук сме Българи. Да подкрепим Българите които представиха България и Българите по един достоен начин в този конкурс. Не знам но на нашето семейство ни хареса. Обичаме и оважаваме всичко Българско. А заглавието на тази статия е страмно.
568
6
 
7
 
! Отговори
iSiktir be преди 13 години
Е да де, страхотно се е представил по чии стандарти? На Драго Чая ли ?Посредствена музика е това. На Драгомир Драганов трябва някой да му каже че е човек със сериозни отклонения и..... хм, циркови наклонности в ляво.
567
4
 
5
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Глупаво заглавие. Ама иначе поздрави - сабрахте 620 коментара и още ще има. За мен не беше провал. Миро изпя песента която ние одобрихме. Изпя я добре. На европа не и хареса но неми пука на мен си ми хареса. Аз се кефех докато я пя. Това е.
566
4
 
5
 
! Отговори
хаха преди 13 години
аааа не го сравнявайте с графа и неговите бози и мижав гласец моля
565
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-накрая да имаме един актуален певец на това тъпо състезание. Представи се страхотно, нищо, че балета беше малко аматьорски. Дреме ми, че не ни класираха, всичко е политика, а ние с нашата малка мизерна държава нямаме шанс за каквото и да било.
564
5
 
2
 
! Отговори
Рок фен преди 13 години
Че съм рок фен, рок фен съм. Миро казах пее добре, но гласа му ако ми позволиш това сравнение е: Графа пуснат през добри усилватели маршал, е и пее по-вярно от него. Уникални гласове в рока има много. Миро може да пее, но не е величие.