Гледай Майкъл

Излиза луксозно издание с всички видеоклипове на Майкъл Джексън
15 окт 2010 10:50,
8
Гледай Майкъл
Обложка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment

Тепърва ще се сблъскваме с издания, преоткриващи личността и творчеството на един от най-важните артисти на всички времена – Майкъл Джексън.

Поредното такова излиза под заглавие Michael Jackson's Vision и представлява луксознен сет е с 4 ½ часа съдържание в три DVD-та и включва над 40 видеоклипа.

По-точно, това е пълна колекция с всички кратки филми, продуцирани от Michael Jackson по време на соловата му кариера.

Ако видеоклиповете на изпълнителя имат едно качество, то определено ще е „революционни“. Винаги новатор, Майкъл превърна музикалните клипове в нещо, което многократно превъзхожда клишето на изпълнител с микрофон върху блестяща сцена.

От филма към Triller до най-скъпото видео на всички времена към Scream – всичко, до което той се докоснеше се превръщаше в образец.

Michael Jackson's Vision събира над 40 видеоклипа, 10 от които досега не са били достъпни на DVD, а всеки от тях е с възстановени цветове и ремастериран звук.

Това издание отбелязва и дебюта на краткия филм за написаната от R. Kelly One More Chance.

Освен краткият шедьовър Thriller, режисиран от John Landis, колекцията показва и пълните версии на Thriller и Black or White, както и класиката Bad, режисирана от носителя на Оскар Мартин Скорсезе.

В бокс сета са и съвместните работи на Michael с бележити режисьори като John Singleton, Спайк Лий и Дейвид Финчър, а също така и Ghosts - не много известното произведение с легендата на специални ефекти Stan Winston.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
О Б И Ч А М Т Е , М А Й К Ъ Л !!!!!!!!!ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯ !! ЛЕГЕНДАТА !! МАГИЯТА !! ИКОНАТА !!МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН !!
7
1
 
6
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Чудесна новина. Такова нещо трябваше да излезе още преди години. Майкъл ще живее завинаги в сърцата ни.
6
1
 
7
 
! Отговори
stela преди 13 години
прекрасно! това задължително ще се купува!
5
1
 
24
 
! Отговори
Фен преди 13 години
МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН - КРАЛЯ ЩЕ ЖИВЕЕ ЗАВИНАГИ !!!!!
4
3
 
25
 
! Отговори
Обичам те преди 13 години
Уникално, уникално, уникално.... Майкъл Джексън е на последно място най-великият, продаван, търсен и знаменит изпълнител, на първо място е най-добрият човек, най- прекрасното Божие творение .,.. след това най- брилянтният танцьор и накрая най- най- ВЕЛИКИЯТ изпълнител за всички времена ... Не говоря като фен на Краля на попа, а като човек, който има елементарни познания за музиката, а като човек, който може да види и да чуе уникалността на този изпълнител...
3
1
 
25
 
! Отговори
MP преди 13 години
Nesto hubavo v mrachniq den!
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това луксозно издание задължително трябва да си го купя за коледа страхотен подарък ще си направя ! Майкъл е страхотен певез музикалните му клипове са невероятни остава си завинаги краля на поп музиката ...
1
1
 
27
 
! Отговори
Ина преди 13 години
Майкъл е най-великия!!!