Staind: от яд - песен

Групата пусна пилотния сингъл от предстоящия си седми едноименен студиен албум
Обновена: 27 юли 2011 12:38 | 27 юли 2011 12:37,
Staind: от яд - песен
Обложка: Орфей Мюзик/ Warner Music International.

След тригодишно мълчание, на 13 септември излиза седмият дългосвирещ запис на Staind, който ще включва най-тежката музика, която са правили досега.

След като в началото на месеца на своя официален интернет сайт групата пусна първото си ново парче – Eyes Wide Open, сега излиза и пилотният сингъл Not Again, доказвайки че албумът действително е различен от предишния.

Not Again е пропита с яростна енергия и тежки китари. „Песента се роди от чувството за напрежение по време на създаването на записа”, споделя Aaron Lewis.

„Тя дойде от това, че се бяхме ядосали зверски, което може да се чуе и в гласа ми”, допълва той.

Албумът “Staind” на Staind е седмият студиен запис на легендарната банда и първият им дългосвирещ такъв от три години насам.

Staind имат вече повече от 10-годишна кариера, през която са продали над 13 милиона албума и имат пет сингъла, достигнали челни позиции в класациите на три различни радио формата.

Още по темата

С искрени, прочуствени текстове, звучни китарни акорди и неповторимия глас на Aaron Lewis, бандата от САЩ скочи до първите редици на американската сцена за алтернативен рок още с дебюта си от 2001-а Break the Cycle и задържа фронтална позиция до The Illusion of Progress (2008).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: StaindNot AgainEyes Wide Open
Още от
Спонсорирано съдържание