Билетите за Горан Брегович привършват

Разпродадоха се седящите места за концерта му в зала "Арена Армеец"
9 ное 2012 15:12, Петя Славова
21
Билетите за Горан Брегович привършват
Снимка: Loud Concerts

В края на месеца отново може да чуем балканската музика на Горан Брегович, който ще озвучи зала „Арена Армеец“ с неговия “Оркестър за Сватби и Погребения”.

Поради силния интерес три седмици преди дългоочакваното събитие, седящите места, които бяха пуснати в продажба, се разпродадоха.

Правостоящите места във фен зоната непосредствено пред сцената на цена от 55 лв. също са на изчерпване. Все още могат да бъдат закупени билети по 30 лв. за правостоящата зона, отбелязват организаторите.

Точно преди Кръстникът на Балканската Музика да се качи на cцената на Арена Армеец, една от най-големите музикални гордости на България, Мистерията на Българските Гласовe, ще заплени публиката с красивите си вокални хармонии и ще ни подготви за музикалния празник, какъвто е всеки концерт на Горан Брегович.

Феновете на Брегович ще могат да чуят любимите си хитове от албумите и саундтраците му, както и песни от последните албуми като “Alkohol” и актуалния “Champagne For Gypsies”.

Наскоро излезе и нов клип на Горан Брегович, към песента “Be That Man” от “Champagne For Gypsies” в който си партнира с друг голям музикант, Юджийн Хуц от Gogol Bordello.

Горан Брегович е отговорен за хитове като “Mesecina” и “Kalashnikov” и е един от най-значителните автори на филмова музика в Европа -. Всепризнат като посланик на Балканската музика по света, музикантът има зад гърба си десетки албуми и саундтраци, сред които и култовите записи към филмите “Ъндърграунд” и “Аризонска Мечта” на Емир Костурица, с който си партнират от години насам.

В основата на неговия “Оркестър за Сватби и Погребения” стоят циганският духов оркестър, традиционните български полифонии, електрическата китара и огромно настроение и страст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изобщо не свършват.Пияният плагиатор и крадец на *** и български фолклор пак е закъсал за пари!Отново употребява Мистерията на българските гласове за малко слава и пари!
15
2
 
5
 
! Отговори
eve1 преди 11 години
Всичката *** и селяния ще е в зала Армеец!
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички тия "Калашников", "Питбул", са пълна простотия, халтура и джангър, измислен за прибиране парите на хората. *** номера...
13
5
 
4
 
! Отговори
BAKO преди 11 години
TOVA E MUZIKATA NA *** KOIATO E VECHNA I VINAGI HARESVANA PO ZIAL SWIAT...
12
6
 
8
 
! Отговори
Berlin преди 11 години
Брегович е голем!
11
4
 
8
 
! Отговори
BiBi преди 11 години
Аман от прости хора! Никой, никого не кара насила да ходи на концерта! Какво си чешате езиците, кой ще ходи, кой не и кой колко колко пари иска за да иде...? Това е типичната балканска музика и харесва ли ви или не няма никакво значение! Струва ми се класи над Преслава, Галена, Андреа и т.н!
10
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно са раздавали пенсиите, щом билетите са свършили.
9
8
 
5
 
! Отговори
werti преди 11 години
Е па не е толко тъжна работа, че билетите свършват! Който иска да си се възхищава на тая *** и чалга. Какво като е Горан Брегович, не е нито Шабан Шаулич, нито Лепа Брена.
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аууу, колко жалко!Ще пропусна и този *** концерт!...
7
4
 
7
 
! Отговори
askeless преди 11 години
Ейййй, само хейтъри тука, кога и да чета коментари за нещо. Същите, които късат салфетки и ляпят десетолевки по барабанчетата на ***. За всеки влак си има пътници, не мога да разбера какво толкова се дразните. Поздрави и хубав уикенд !
6
1
 
0
 
! Отговори
Фен преди 11 години
Повече билетче?
5
12
 
10
 
! Отговори
mimo15 преди 11 години
Никога , никога , за нищо на света няма да ида на този ''концерт''.
4
3
 
11
 
! Отговори
веселяк преди 11 години
Много по-яко ще е да пее в кръчма тогава бих отишъл.Ми не отива сега неговата музика в концертни зали.Е вярно печалбата е голяма
3
7
 
13
 
! Отговори
българия преди 11 години
горан брегович има хубави песни но докато беше в биело дугме. всичко след това е долна чалга. приятно гледане и слушане.
2
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
I 100LEVA DA MI DADAT -PAK NIAMA DA OTIDA NA KONCERTA MU.....
1
5
 
7
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
И аз от Кривунделово ще дойда на концерта,но без...билет.Стига ми да съм до...залата и да си нося в...дисагите грозданката и...сушената луканка.