Спечелете двоен билет за концерта на Силви Вартан

Участвайте в куиза на Az-jenata.bg и спечелете два билета за грандиозния спектакъл!
Спонсорирано съдържание | 9 апр 2014 11:31, Мария Дуковска
3
Спечелете двоен билет за концерта на Силви Вартан
Силви Вартан; Снимка: „БГ Саунд Стейдж“

На 24 април 2014 г. в зала 1 на НДК от 19.30 часа българската публика ще има възможност отново да чуе и види на живо прекрасната Силви Вартан! Световноизвестната певица ще представи в България най-новия си албум „Силви в Нашвил“.

Най-популярната в света изпълнителка от български произход се завръща отново в родината си на 24 април. Това ще бъде нейното трето излизане на сцената на зала 1 на НДК след концертите й през 1990 и 2009 г. Първия път, още с появяването си на сцената, тя разплака публиката с „Я кажи ми, облаче ле бяло“, втория – препълнената зала пя заедно със Силви най-доброто от нейното творчество.

Читателите на Az-jenata.bg имат страхотната възможност да играят в куиза ни и да спечелят два билета за спектакъла.

За целта трябва да отговорите правилно на 3 въпроса в куиза на сайта и да покажете, че знаете най-важните факти от живота на Силви Вартан.

Старт: 8 април 2014 г.

Край: 21 април 2014 г.

На 22 април ще изтеглим чрез жребий двама от участниците, дали верен отговор и на 3-те въпроса. Победителите ще получат по 2 билета за концерта на Силви Вартан.

Влезте тук и играйте.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
М ДА.. преди 10 години
СЪЖАЛЯВАМ НО ПЕСНИТЕ И МИ СА ТОЛКОВА СКУЧНИ ЧЕ НИТО ЕДНА НЕ ИЗКАРВАМ ДА СЛУШАМ ДОКРАЙ - ПО ДОБРЕ ТЕЗИ БАБИЧКИ ДА СПРАТ В ЕДИН МОМЕНТ МНОГО МИСЛИ И МИЛЕЙ ЗА БЪЛГАРИЯ А НЕ ЗНАЕ БЪЛГАРСКИ
2
4
 
4
 
! Отговори
силвио преди 10 години
Ако има мераклия, ще му купя билет и ще го чакам след концерта да му видя сеира, мухахаха!
1
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
taia ia znaiat samo v BG. na zapad nikoga ne e spomenavano imeto i. osven tova tia e v dinozavyrska vyzrast. bila e sysedka na diado mi, a toi e na 92 god.