Асаф Авидан между дипломацията, анимацията и музиката

Концертът на израелската звезда е на 1 юли
Обновена: 24 апр 2014 16:17 | 23 апр 2014 15:43,
0
Асаф Авидан между дипломацията, анимацията и музиката
Снимка: PR

Първият концерт на Асаф Авидан в България ще се състои на 1 юли 2014 г., в зала 3 на НДК. България е част от световното турне на популярната израелска звезда, което ще премине през градове като Ню Йорк, Барселона, Варшава, Букурещ, Рим, Париж и Монако.

Асаф Авидан сдобива световна популярност през 2012 г., когато хитът му One Day/Reckoning Song се превръща в едно от най-въртяните парчета в музикалното пространство, а видеото към песена в Youtube има над 130 млн. гледания и платинен и златен статус в редица европейски страни като Германия, Франция, Италия, Белгия и Дания.

През 2013 г. в Европа излиза и първият солов акустичен албум на Асаф - Different Pulses, в който гласът му е придружаван само от китара, пиано и хармоника.

Асаф Авидан е роден е в Йерусалим в семейство на дипломати. Прекарва 4 години от своето детство в Ямайка. Започва да се занимава с музика преди осем години, провокиран от тежката раздяла с приятелката си. Любопитен факт за него е, че той няма музикално образование. По времето, в което започва да се занимaва с музика, учи за аниматор в университета в Йерусалим. След като завършва образованието си, се премества в Тел Авив, където работи като аниматор.

Билетите за концерта на Авидан се продават в мрежата на Eventim на цени от 42 лева (редовни седящи места), 53 лева (седящи места, ложи) и 63 лева (седящи места пред сцена).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари