Бочели с концерт на стадион "Българска армия"

Маестрото ще изпълни днес едни от най-големите си хитове
Обновена: 31 авг 2014 10:08 | 31 авг 2014 10:00, Анисия Иванова
8
Бочели с концерт на стадион "Българска армия"
Андреа Бочели при пристигането си в София. Снимка, организаторите

Андреа Бочели пристигна в София с частен самолет късно снощи. Маестрото кацна в нашата столица с директен полет от Краков (Полша) веднага след концерта си там, съобщиха организаторите.

Концертът на най-известния оперен певец в света е днес от 19:30 часа на стадион “Българска армия”. В атрактивната програма са включени някои от най-популярните оперни откъси и песни от репертоара на Андреа Бочели: сцени с хор из оперите „Трубадур“ и „Травиата“ от Верди, песни от албумите Incanto (“Mamma”), Passione (“La Vie En Rose”), Sentimento (“Aranjuez Con Tu Amor”) и Vivere (“Canto Della Terra”).

Маестро Бочели обещава да изпълни и най-големите си хитове, спомняйки си топлия прием на българската публика от предишния си концерт у нас. Ще прозвучат още пиеси от Хоакин Родриго, Астор Пиацола и други автори.

В уникалната програма ще вземат участие първокласното сопрано Алесандра Марианели, италианската поп-звезда Илария Делла Бидия, зашеметяващото класическо китарно дуо CARisMA и изпълнителят на бандонеон Марио Стефано Пиетродарчи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
17
 
! Отговори
само преди 9 години
ПОКЛОН ПРЕД ТАЗИ ЛЕГЕНДА,САМО МОЖЕ БЪЛГАРИНА ДА СЕ РАДВА,ЧЕ МОЖЕ ЧОВЕК ДА СЕ ДОКОСНЕ ДО РИТМИТЕ НА ВЕЛИКОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БОЧЕЛИ,РАЗБИРА СЕ АКО РАЗПОЛАГА С ФИНАНСИ,ЗАЩОТО КАТО БРАТЧЕТАТА НА ГАВРОШ ИМА МНОГО МЕЧТИ,А ТЕ СА БЕЗ ПАРИАЗ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ САМО ЩЕ СЛУШАМ МЕДЕНИЯ ГЛАС.
1
3
 
24
 
! Отговори
Барона преди 9 години
Твойто съществуване е безмислено, Анонимни ми приятелю.Как е възможно да пишеш такива коментари на тази статия лишена от какъвто и да е спортен замисъл ?