Първата целувка на Лара Фабиан с българската публика

Френската звезда очарова зрителите на първия си концерт у нас
Обновена: 23 окт 2014 12:02 | 23 окт 2014 10:22, Екип на Dnes.bg
36

Снимка: БТА

Първата целувка - така определи първата си среща с българската публика френската звезда Лара Фабиан.

"Това беше специална първа целувка", обърна се известната певица към хората в препълнената зала 1 на НДК по време на концерта си снощи.

Изненадващо, шоуто започна с най-известната й песен - Je t`aime" ("Обичам те").  Когато прозвучаха първите акорди, цялата зала стана на крака и всички вдигнаха високо нарисувано на лист хартия сърце с надпис на френски: "Обичам те, Лара".

Певицата довери на родната публика, че само 48 часа преди концерта е била много болна, но не е искала да отмени изявата си у нас, тъй като е най-важно сърцето й и това на публиката да се срещнат.

Временното й неразположение обаче никак не помрачи очарованието на прекрасния й глас, на който се насладиха зрителите. Родната публика се оказа доста срамежлива, за да запее заедно с Лара, макар че певицата се поизпоти, за да я подкани да се включи в песните. За сметка на това пък аплодисментите бяха повече от щедри.

"Вярвам в ангели", сподели още на зрителите по време на концерта Лара Фабиан и добави, че според нея всеки от нас може да бъде ангелът за друг човек. 

Освен най-големите хитове на Лара Фабиан бонус за публиката беше един от нейните музиканти, който създава музика само от леген, пълен с вода, и друг съд, който ползва като ударен инструмент.

За финал певицата излезе на бис, в който зарадва публиката с хита си "Je suis malade". Въпреки надеждите феновете не чуха за втори път любимата си "Je t'aime", но пък винаги има време за втора целувка.

Тази вечер е вторият концерт на Лара Фабиан в зала 1 на НДК.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Ivorix преди 9 години
До sat 121Taka e, no tuk e prusta na BG-lakomiyata na organizatorite, ako Lara be otkazala koncerta, toy nqma6e da se povtori.Vidimo Lara pja nasila, neoduhotvorena ot publikata, nyama6e stimul da nadmogne nastinkata si.A proqvite na suspekti ot publikata bqha pokurtitelni, na klip v youtube ovca kato 4e gerbadjiyka s vid-Maq Manolova buta buket v sublimniq moment na Je suis malade, Lara q prenebregna s visota.Jalkoto e 4e jiveem v sreda na parazita & primati.Regards!
33
0
 
0
 
! Отговори
Реджина преди 9 години
Съгласна съм напълно с последния пост на Анонимен.А публиката не беше толкова срамежлива колкото стъписана от крехкия отпадна вид на Лара. И затова не пееше силно, сякаш за да не я доразболее още:(
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До IvorixОбщо взето - не беше нито коректноq нито артистично: концертът можеше да бъде отменен, никой нямаше да я упрекне! Но някак си май Ивентим и Лара не бяха склонни да се откажат от 1 000 000 лв за два часа пеене! Защото освен билетите (2вечери х 4000места х 100лв/билет средно) се оказа че има и 20 -тина спонсори: Бтв, Дарик.... Та чистата печалба е повече от милион лева! О тия с петте песни - те са свикнали да ги ментят! Като всеки ден в бакалията - даваме ти 700грама за килограм!
31
0
 
1
 
! Отговори
sat 121 преди 9 години
Много срамежлива публика Половината стояха като истукани и не знаеха къде се намират
30
0
 
2
 
! Отговори
Ivorix преди 9 години
Колкото за известност е, ако Lara Fabian тя е неизвестна, то се връщаме на баснята за Лиса и киселото грозде, а света е класов и охлюва от нужника добре се чувства само там. Поздрави за всички докоснали се до Lara. Bien cordialement!
29
0
 
1
 
! Отговори
Ivorix преди 9 години
Ей, превърлих коментарите и помислих, че съм паднал от коня, но не-стоях си здраво, оказа се че други били са ферментирали на клона .... Имах щастието снощи да присъствам на събитието - супер концерт за БГ-публиката и може би най-слабия за Лара. Концертите на Lara Fabian са събития точно затова, че тя и публика се вливат в едно цяло. Лара идва от друга планета, а тук гравитираме около "Пайнер-а". А бехме наедно с унгарци и румънци (виж youtube от Budapest, Bucharest или откъдето и да е, дори Moskow-Mlle Zhivago) ... или Къде сте вие?Muhi, Френската певица, всъщност е родена в Белги
28
0
 
2
 
! Отговори
Реджина преди 9 години
Организаторите са разчитали на таланта и чудото у нея,за да направят това кратко болно презентиране на една певица,която имаше нужда от почивка за да оздравее,а не да се мъчи 40 минути на сцена снощи.
27
0
 
3
 
! Отговори
до 26 преди 9 години
А ти от какво се въодушевяваш. От 22, които тичат по трева и гонят топката?
26
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Краде италиянски песни от 50/60-те години и ги представя с леко изменен аранжимент и съвременен инструментал. Толкова му трябва на Бай *** да се въодушеви.Комерсиална боза.
25
2
 
17
 
! Отговори
Георгиева преди 9 години
Прекалено облечена и невероятно талантлива за вкуса на българската публика! Друго са си разголените и разчекнати пайнерки, дават материал за нощните самотни занимания на примитивния българин!Нищо качествено не сме в състояние да оценим, защото сме елементарни, примитивни и живеем само за първичните си нужди.Невероятен талант, харизма и излъчване!!!
24
0
 
10
 
! Отговори
До 24 преди 9 години
За някои светът се простира само до Планета Фолк
23
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Световно неизвестната Лара !
22
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къв стил пее тая не е знам *** изобщо !
21
1
 
8
 
! Отговори
do 19 преди 9 години
До Анонимен: Точно. Това показва какъв пошъл вкус имат хората в България. 8 хил на нещо стойностно и 50 000 на стадиона да гледат как се гони топката. Тая държава нищо добро не я чака
20
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всяко нейно изпълнение е божествено. Мога да я слушам по цял ден и няма да ми омръзне. Благодаря ти Лара.
19
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХахаДа бъдем точни - двата концерта по 4000 човека! Това е толкова пренебрежително малко за "световно известна" звезда, че не е истинаХайде стига хвалебствия, ясно е, че тая е залязваща естрадана изпълнителка и някакви хора, които се правят на важни проповядват колко е велика. Препдолагам, че медиите, които пишат така усърдно за нея стоят зад продуцирането на концертите, иначе едва ли щяха да я забележат изобщо, че е в БГ.
18
2
 
14
 
! Отговори
ме преди 9 години
Много съжалявам, че не можах да отида на концерта, но Лара Фабиан е уникална изпълнителка, невероятна певица, просто велика. Je t'aime и Adagio са просто извънземни. Пълен поклон пред нея.
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен: Ти какво предлагаш? Всички да гледаме чалгаджиики и топкаджии?
16
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига сте я хвалили бе. Това е поредният комерсиален продукт ориентиран към плебето. Само песнички за сърчица, любов, страдание...по-банално от това не може...
15
1
 
9
 
! Отговори
КПСС преди 9 години
Don Tuli, след 10 години в България я отркиват тия, за които всичко свършва с ТВ Планета и въпреки опитите на медиите да ги накарат да се озърнат на около, продължават да гледат само пред носа си... Във фалшиви цици и псевдо певици....