Boyz II Men: Нетърпеливи сме да дойдем в София!

Шоун Стокман за настоящите дни на бандата пред Dnes.bg
Обновена: 25 ное 2014 13:34 | 25 ное 2014 12:22, Александър Попов
7
Boyz II Men: Нетърпеливи сме да дойдем в София!
Снимка: Off On Entertainment

Най-добрата R&B група на всички времена - Boyz II Men, идва за концерт в България на 12 декември в зала 1 на НДК по покана на Off On Entertainment. Публиката ще чуе златните им хитове от миналото End of the Road, I’ll Make Love to You, One Sweet Day, както и парчета от новия им албум Collide.

Две седмици преди събитието Шоун Стокман от Boyz II Men даде интервю за читателите на Dnes.bg

Идвате за първи път в България, какво знаете и какво очаквате да видите тук?

Ще имаме концерти в цяла Европа и с голямо нетърпение очаквам да бъдем и в София. Определено сме развълнувани, чухме, че е красива страна с велики хора.

Какво сте подготвили на българските фенове?

Феновете могат да очакват микс от нови песни от последния ни албум Collide и всичките ни хитове през годините. Сигурен съм, че ще се получи голямо шоу и публиката ще пее с нас.

Поздравления за новия албум. Разкажете ни повече за него, какво е новото и различното?

Collide определено е извън познатите граници до сега. Той съчетава рок, поп и фънк с R&B. Резултатът е един много як звук. Този албум е важно събитие за нас, не само защото съдържа някои нови елементи в стила, но и защото е отражение на това, което сме в този момент. Винаги сме готови да рискуваме и се чувстваме добре.

Смятате ли, че някои от новите сингли могат да повторят успеха на песните от 90-те години?

Не се опитваме да пресъздадем това, което направихме през 90-те. Музикалната индустрия се е променила драстично през последните две десетилетия и ако трябва да бъда честен - не би било възможно да се направи сега това, което направихме преди 20 години. За нас винаги е било важно да сме креативни в музиката, която правим, да звучи добре и след години. Определено разширяваме нашето звучене с Collide, но албумът има познатото класическо усещане.
 
Щеше ли да ви бъде по-трудно, ако трябваше да дебютирате сега на музикалната сцена? Каква е разликата от края на 80-те години на миналия век?

Едно от притесненията, което имаме с текущия мейнстрийм като цяло, е, че се набляга толкова много на един хит сингъл в момента. Да, с як бийт, но е един. Не е албум с качествени текстове и мелодии. Ние винаги сме били за правене на музика, която издържа изпитанието на времето и която включва универсални текстове. Искаме да правим страхотни песни и албуми, а не сингли за еднократна употреба. Не правим компромис с качеството.

Какво ви вдъхновява днес? Замисляли ли сте се за вашия End of the Road?

Вдъхновението идва от музиката, която правим и споделяме с феновете. Музиката е вдъхновението и движещата ни сила в нашия живот, семействата ни и тяхната подкрепа също са много важни. Засега не виждаме нашия край на пътя, ще продължим да правим това, което обичаме.

Какво не сте казали на публиката все още? Какво е вашето послание към феновете ви днес?

Нищо от това, което правим, не би било възможно без подкрепата на нашите фенове. И го правим за тях, но не приемаме тяхната любов за даденост. Ние просто искаме да продължим да правим качествени парчета, които да не умират за няколко месеца.
 
Boyz II Men са популярни със секси и романтичните балади. Какво е нужно за перфектната любовна песен?

Рецептата ни не е трудна. Ние правим песни, в които водещи са реалните емоции и моменти в един човешки живот, и ги изпълняваме със сърце.

Любовта за вас е ...?

Любовта изисква да даваш повече, отколкото си получил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Boyz II MenШоун Стокман
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що за побъркан човек трябва да си,за да напишеш подобен коментар! Тук става на въпрос за група,която ще изнесе концерт у нас,а в тексновете на песните им се пее за любов!
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
:)
4
10
 
1
 
! Отговори
Джим преди 9 години
Аз пък не искам *** да идват нито в София нито в България, не желая да докосват и оскверняват нашите жени, не желая да гледам наглите им физиономии, набитото в главите им лъжливо отношение за света че те били онеправдани роби и сега всеки им е длъжен, кой масово е продавал ***? - други *** и араби а кой е ги купувал и препродавал? предимно евреи. Но омразата е към европейския човек а управници изпълняващи заповедите на сатанинското сборище ги пускат масово в България и Европа.
3
0
 
11
 
! Отговори
:) преди 9 години
Страхотно е,че ще дойдат и в България и настина.....техните парчета не са просто мимолетен хит,а вечни !!!
2
14
 
4
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
ми къде го оня тъмно-лилавия бе? нали бяхте четирима?
1
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дреме ми на .......