Roxette отново идват за концерт у нас

Шведското дуо ще се изяви на 17 юни 2015-а в "Арена Армеец"
Обновена: 15 дек 2014 11:48 | 15 дек 2014 11:20, Красимир Ангелов
12
Roxette отново идват за концерт у нас
Снимка: СМЕ

Един от най-успешните поп проекти за всички времена – Roxette, отново ще зарадва българската публика с концерт у нас. Шведското дуо готви уникален юбилеен концерт, който ще се проведе на 17 юни догодина в столичната зала "Арена Армеец".

Той е част от турнето на Roxette, което започна през октомври 2014 г. и ще продължи през 2015 г., като една от спирките му ще бъде в София, съобщават организаторите от СМЕ.

На концерта почитателите на групата ще се насладят на емблематични хитове като „Listen To Your Heart”, “The Look”, “How Do You Do”, “Sleeping In My Car” и разтапящата балада “It Must Have Been Love” от саундтрака на „Хубава жена“.

Мари Фредриксон и Пер Гесле, по-известни като Роксет, са на върха на музикалните класации вече близо три десетилетия. Популярността им не намалява и концертите им преминават винаги пред препълнени зали и стадиони. Така беше и на стартиралата през октомври тази година обиколка на шведския поп феномен в Русия, Прибалтика и Финландия.

Новото им турне прекъсна през ноември, но ще продължи отново в Австралия и Нова Зеландия през февруари 2015-а. Роксет потвърдиха, че ще се впуснат в европейско турне, чието начало ще бъде в Милано на 10-и май.

"Невероятно е да сме отново на световната сцена. Реакцията, която имахме от публиката през всичките тези години, е изумителна и едва ще дочакаме да се срещнем с феновете си отново. Очакваме с нетърпение да се видим в Европа!“, споделят Мари и Пер.

След дълга пауза, през която Мари Фредриксон се лекува от рак, тя се събра отново с Пер Гесле през 2011 г. С последния си албум „Charm School“ и сингъла „She’s Got Nothing On (But The Radio)“ двамата отново окупираха първите места по световните класации. 

Турнето, последвало този албум, ги отведе на два пъти по целия свят, като групата свири пред 1,5 милиона души на 153 концерта. Сред тях бе и първата им изява у нас – на 29 май 2011 г. на стадион „Георги Аспарухов“.

На Балканите, освен концерта у нас, шведското дуо ще изнесе концерт единствено в Букурещ на 17 май.

Билетите за концерта на ROXETTE ще бъдат на цени от 50 до 120 лева и могат да бъдат закупени от касите на "Арена Армеец“, билетния център на НДК, както и онлайн на www.ticketpro.bg и неговите партньори в страната. 

Продажбата на билети стартира на 17 декември (сряда) 2014 г. от 10:00 ч.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: СМЕRoxetteАрена Армеец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.