Коледна рок радост: Twisted Sister ще свирят в Каварна

Легендарната група стана първия обявен хедлайнер на фестивала
Обновена: 25 дек 2014 10:41 | 25 дек 2014 10:36, Красимир Ангелов
22
Коледна рок радост: Twisted Sister ще свирят в Каварна
Снимка: Каварна рок

Легендарната група Twisted Sister стана първият обявен хедлайнер за новото издание на фестивала Каварна Рок, който ще се проведе на 26, 27 и 28 юни през следващата година.

Американската хеви метъл банда се качва на сцената в Каварна отново след 2006 година, когато се проведе първото издание на фестивала.

Сега изпълнителите на вечните парчета I Wanna Rock и We’re Not Gonna Take It, ще се върнат за символично отбелязване на силните години на фестивала и неговото десето издание.

Същевременно организаторите на рок събитието оповестиха, че близо 1 000 билета за фестивала догодина са продадени още на „зелено“.

Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са както следва:

90 лева - "Регулярни билети" - до месеца на фестивала

100 лева  - от 01.06.2015 до 21.06.2015г. включително и в месеца на фестивала

110 лева  - след 22.06.2015г.  

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и техните партньори в цялата  страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
5
 
! Отговори
cristely преди 9 години
Аз им гледах един концерт в Ловеч - беше невероятно. Старите муцуни пеят жестоко! Който присъства няма да съжалява.Горд собственик на 3-дневен билет за Каварна рок 2015.
12
1
 
8
 
! Отговори
F-off преди 9 години
A бре, това да не ви е конкурс "Мис Джуки, цици, ***", да гледаме кой бил як, кой дебел, кой грозен? Хората отиват да ги слушат, защото им харесват музиката !!! Това не е и концерт на "Планета пайнер" да се гледат голи *** и да се мятат гюбеци на плейбек!!!! Който не го кефи, да цъка горе Х-а, а не да ми ръси ноусенс тъпизми !!! На който му е скъпо, да си топка топпката, а не да ми реве тук, че финансово бил слаб ! Това не е социални грижи! Билетите бяха и по 70 лв. и това за 3 дена!
11
0
 
14
 
! Отговори
Младен преди 9 години
До Ни КОЛЕТАХАХАХАХАХ ама ти верно ли... 90 лева за три дни са ти много? То няма такава цена на билет никъде за фестивал... евала на Кметъла
10
0
 
14
 
! Отговори
figur преди 9 години
Клатенето на глава се нарича ''хедбенгинг'' и е един много красив,труден и опасен танц. Една от величините е George Fisher вокал на групата'' Cannibal Corpse''.Аз лично от 27 години''куфея'' минимум по 2 часа на ден,и слава на БОГ това е единственият танц които умея.Браво на Цонев,фестивалът продължава да се развива и доказва. ЧЕСТИТА КОЛЕДА на цялата Метал Общност. PS: Всеки танцува с това, с което мисли и разбира музиката.Металите с главите,а писалите под мен с други по- обемисти части от тялотo ( c koeто и мислят...предполагам).Затова искам да поздравя всички''танцуващи с кълки'' с ед
9
0
 
7
 
! Отговори
СОДОМ преди 9 години
Определено двамата по фланговете са доста Яки !!!На мен кракът ми има по малка обиколка от тяхният БИЦЕПС !!!Лечи си че са ВЕГИТАРЯНЦИ от РАЗ !!!
8
19
 
2
 
! Отговори
Ни КОЛЕТА преди 9 години
Ми те билетите от йефтинти били ...На мен данъка на Апартамента ми е 180 лефа за ГОДИНА тея искат 110 лефа за час два !Ни ДАВАМ !!!
7
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Извратените Сестри -много мускулести бабанки били !Брао ба тея ша строшът сценатъ май не съм ги слушал *** са ЯКИ СЕСТРИ ...
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм "металист", но мисля, че метъла, пънк-рока и изобщо рокендрола е велика музика и изобщо богатство за човечеството, а чалгарастията за радост е локално явление и на никой освен отделни *** на Балканите и близкия изток не му пука за нея.
5
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 4Защо КАТО откачен, като те са си откачени тия.
4
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
опасна музик многоя харесвам но още не схващам смисъла на клатене на глава като откачен
3
45
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се кои са ми по-противни- чалгарите или металите. Трудно ми е наистина да реша.
2
40
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ванче, ако на дрането с пълно гърло му викаш хубава музика....много си я окъсала, моме.
1
47
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кметъла пак организира пищно пикаене по градинки и паланки на наливащите се с бира умрели металисти.