Анастейша си направи селфи с фенове в НДК

Вдъхновението ми идва от реалния живот, призна звездата
17 апр 2015 10:58, Петя Славова
4

Снимка: БТА

Американската поп певица Анастейша "запечата" първото си гостуване у нас със селфи от сцената със своя почитателка.

По средата на концерта си вечерта на 16-и април в НДК изпълнителката покани един по един при себе си фенове, задали въпроси към нея в специално поставена кутия в началото. Снимайки се с тях за спомен, тя им отговори, че любовта на публиката я прави истински щастлива и й помага да премине по-лесно през тежките моменти.

"Вдъхновението ми идва от реалния живот. Трябва да оценявате какво имате и да му се радвате всеки ден", посочи певицата, която наскоро пребори рак на гърдите.

Визитата й у нас е част от световното й турне в подкрепа на последния й шести студиен албум от 2014 г. "Resurrection" (Възкресение). Концертът у нас започна с един от най-големите хитове на Анастейша - "Left OutsideAlone", а малко след това запя и "Sick and Tired".

Още по темата

Певицата представи и част от новите си песни - "Staring at the Sun", "Stay", "Broken Wings", "Lifeline". "Разбрах, че много обичате рок. Аз също", заяви Анастейша и изпълнени изненадващо кавъри на "Back in Black" на AC/DC и "Sweet Child of Mine" на "Гънс ЕнТ Роузис", пише БТА.

През цялото време звездата демонстрира огромно чувство за хумор, дори когато се появи лек проблем на сцената и се наложи настилката да бъде коригирана. "Това е по последна мода", пошегува се тя. Говореше си с публиката, разходи се сред почитателите, смя се и се забавлява заедно с тях на продължилия около час и половина концерт. За единствения си бис беше запазила "One Day In Your Live" и "I am Outta Love", по време на които раздаваше автографи на събралите се най-отпред.

Родената в Чикаго Анастейша Лин Нюкърк има характерен дрезгаво звучащ глас. Досега има над 30 милиона продадени албума по целия свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: концертАнастейшаСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.