Within Temptation кацнаха у нас за Каварна Рок

Холандците излизат тази вечер на сцената
27 юни 2015 16:35, Красимир Ангелов
6
Within Temptation кацнаха у нас за Каварна Рок
Цонко Цонев с Шарон ден Адел. Снимка: Каварна рок

Холандската метъл банда Within Temptation присигна у нас за юбилейното издание на Каварна Рок, съобщиха организаторите на феста.

Една от най-очакваните групи на феста кацна в България преди броени часове. Летището във Варна се оказа изпълнено с фенове, тръпнещи с нетърпение да видят нидерланската банда, която довечера ще се качи на сцената на фестивала като хедлайнер.

Очарователната Шарон ден Адел и останалите членове на групата бяха посрещнати от кмета на Каварна Цонко Цонев, а настроението на феновете се усети още на летището в усмихнатите лица на десетки посрещачи, въоръжени със специално изработени подаръци и многото цветя за групата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
12
 
0
 
! Отговори
Естет преди 8 години
Шарон някога беше изумителна жена. Но целулита и гравитацията не прощават.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цонко е машина - "мисли глобално, действай локално"! Е това е изгради от нищо нещо, преди 10-12 години никой не знаеше за Каварна, а сега там няма грам безработица, лятото ври и кипи!
2
18
 
5
 
! Отговори
Цонку Цонев преди 8 години
Ей тък какту съм на 3 уискита на снимката ей тъй *** хареса и Аделчиту на литищиту във Варна. А кату и казах чи ша и дам къщата на Джон Лоутън в Каварна за прибиваваниту й тук, тя уткачи от възторг и *** пригърна интусиазирану и ми каза, чи никога няма забрави моету топлу пусрещани.
1
3
 
32
 
! Отговори
Естет преди 8 години
Шарон е много красива, евала, Цонко!