Принс ще зарадва меломаните с нов албум

Феновете му да чакат "The Hit & Run Album"
16
Принс ще зарадва меломаните с нов албум
Снимка: Reuters, архив

След като издаде едновременно два албума през есента миналата година, Принс вече е приключил записите за нов диск, заяви женското трио, което го придружава в сценичните му изяви, предаде БТА като се позова на Франс прес.

Новият албум на 57-годишния Принс ще бъде озаглавен "The Hit & Run Album".

"Дискът излиза по повод сегашното му турне, по време на което Принс обявява в последния момент концертите си, а в някои случаи изнася няколко концерта за една вечер", поясниха трите музикантки Дона Грантис, Айда Нилсен и Хана Форд Уелтън в интервю за радио Би Би Си 6 Мюзик.

Засега не е оповестена датата, на която ще излезе новият диск.

Той ще бъде издаден скоро, увери триото.

От две години то придружава Принс на сцената и взе участие в записите на албума му "Plectrumelectum", излязъл миналата година по едно и също време със самостоятелния му диск "Art Official Age".

"Има много хитове в новия албум. Става въпрос за експериментален диск, който се отличава с фънки звучене. Предназначен е за верните фенове на Принс, които знаят наизуст всичките му песни", отбелязаха трите музикантки.
Те са чули записите за новия диск през юни.

Излизането на двата албума на Принс миналата година беляза помиряването му със звукозаписната компания "Уорнър", след като той бе престанал да записва за нея през 1996 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: албумпринс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
6
 
! Отговори
Принсът преди 8 години
*** на които им се плаща да мърсят интернет-пространството нямат спирка. Въб бсяка новина да се изхвърлят! Нищо, тази клоака вие си я правите, радвайте и се с децата и внуците си. А, колкото и да ви е странно, Принс е музикант на които повечето от кумирите ви могат да му лъскат токчетата на обувките.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Принц яка прическа!!!!
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Nothing compares 2 U, God is great са негови но изпълнени от други.Това е един от най големите мулти инструменталисти, композитори и текстописци, другия е Стиви Уондър, но какво да обясниш на фенове на Джорджано
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ненчо Балабанов го наказа тоя в две капки вода!Муахахаха Голям си Ненчоооо. Само заради Балабанов гледах това малоумно предаване.