Kasabian ще посрещнат изгрева в Бургас

Групата отказали хотел, ще нощуват в каравана на плажа
27 юли 2015 12:10,
3
Kasabian ще посрещнат изгрева в Бургас
Снимка: Spirit of Burgas

Британската банда Kasabian, която ще бъде хедлайнер във втората фестивална вечер, е отказала хотелската си резервация за 8-ми вечерта и е поръчала огромна каравана, която да бъде паркирана в близост до къмпинга на фестивала, съобщават от организаторите на Spirit of Burgas.

Том Мейгън и компания са поискали да останат във фестивалната зона след края на шоуто, за да се забавляват заедно с близките си приятели Leroy Small (DJ SS) и Danny Byrd, които поемат нощната щафета на Main stage, като част от The World of Drum and Bass.

Караваната трябва да е заредена с енергийни напитки, много бира, разнообразни храни и задължително да разполага с микровълнова фурна.

Организаторите разкриват, че британците изключително много се вълнуват, че ще пеят на морския бряг и разпитват за времето, температурата на водата, в колко часа настъпва изгрева, дали плажът е охраняема зона или плуването е свободно за всички.

"Рядко ни се отдава възможност да пеем на фестивали, на които морето е на метри от сцената. Смятаме да вземем максимума от това, което България предлага и дори да посрещнем изгрева там. Всички ни казват, че е много красиво", коментира Sergio.

На следващата вечер, Kasabian ще трябва да бъдат в Румъния, където имат участие на по-малък фестивал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
123 преди 8 години
Пълни ***,само идват допълнително да развращават българският народ.После да не се чудим,защо има толкова бедствия и нещастия в България и защо сме на изчезване-защото ние,самите сме си виновни. Ако продължаваме да тачим сатанистите,които идват в България-нищо добро не ни очаква! Българинът сам предизвиква Божият справедлив гняв върху себе си. Ако не се покаем,тежко ни и горко! Българино,спри се! Не ходи на такива дяволски зрелища! Не бъди срещу Бога и не ходи срещу Неговите святи заповеди !
1
1
 
4
 
! Отговори
велики! преди 8 години
Касабиан са велики. Особено парчето им Days Are Forgotten!