Петя Дикова и Солтарийски поемат "Детската Евровизия"

Те ще водят националната селекция до финала й
28 авг 2015 15:19,
14
Петя Дикова и Солтарийски поемат "Детската Евровизия"
Снимка: bTV

Петя Дикова и Борис Солтарийски ще водят "Детската Евровизия 2015 – национална селекция" от старта на полуфиналната фаза до самия финал.

В няколко епизода на живо най-добрите 24 изпълнители, избрани от журито в предварителните кастинги, ще демонстрират своя талант пред комисията в състав Слави Трифонов, Евгени Димитров и Орлин Павлов, както и пред българските зрители.

Децата, които са стигнали до полуфиналите, ще пеят на живо с акомпанимент на Ку-ку Бенд, а песните им ще се подбират от екипа на "Седем осми" заедно със самите тях и музикалните им педагози. За да бъде надпреварата между тях при равни условия, всяко дете ще представи поп песен до 3 минути.

На всеки от четирите полуфинала зрителите ще видят и чуят изпълнение на 6 деца. Кои са тримата, които се класират на финал, ще става ясно в края на всеки епизод.

Зрителите ще определят първия финалист от всеки полуфинален кръг. След като изпълненията за вечерта приключат, те ще разполагат с 5 минути, за да дадат своя глас за фаворита си на интернет страницата junioreurovision.bg и чрез sms.

За да се избегнат възможности за манипулация, всеки зрител има право да изпрати най-много 15 SMS съобщения от един мобилен номер и да гласува до 3 пъти от уникален IP адрес в рамките на епизода. След изтичането на петте минути, отделени за гласуване, резултатите се обработват в реално време и полуфиналистът с най-много зрителски гласове се класира за финал. Останалите двама финалисти ще изберат Слави Трифонов, Евгени Димитров и Орлин Павлов.

Тринадесетото издание на "Детската Евровизия" ще се проведе на 21 ноември в зала "Арена Армеец" в София и ще се излъчи на живо по БНТ. Мотото на тазгодишното издание на "Детската Евровизия" е #discover (#откривай).

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
1
 
! Отговори
мм преди 8 години
До Питам се...,А ти какво искаш? Той да спонсорира,а да минава през Лили Иванова ли?
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До заряДецата трябва да имат детство. Твърдо против съм да се злоупотребява с деца за да може майки, бащи и баби и дядовци да им се радват
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напишете статия за Мтв наградите. Евровизия е най-тъпия музикален конкурс
1
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Dobre 4e e nahalnika Sascho dikov i da6nata pen4eva kojato besche Po masite na t jivkov daje plemenika Hristo jivkov i besche luebovnik na Annja seksa s bakakavar v bG tv e dascherata na dikov