"Хабиби"-то – хит, 27 млн. гледания за 7 месеца

Никога не съм очаквал това, скромничи Азис във Facebook
3 май 2016 13:22,
81
"Хабиби"-то – хит, 27 млн. гледания за 7 месеца
Азис спрял мазничкото и трупа мускули. Снимка: Facebook

27 милиона посещения за 7 месеца е натрупала песента на Азис "Хабиби". С това се похвали попфолк изпълнителя на страницата си във Facebook.

"Точно преди 7 месеца на тази дата пуснах новата си рожба. Никога не съм очаквал, че ще се превърне в най-гледаната и слушана песен в историята на България! 27 милиона посещения за 7 месеца!", написа той.

Още по темата

Певецът явно не е погледнал добре, защото колежката му Андреа, която скоро напусна "Пайнер", има 33,5 млн. гледания на песента си "Употребена", която е съвместен проект с румънския композитор Кости. Да, тук периодът на гледания е по-дълъг, но безспорно тя е най-гледаната родна чалга в световната мрежа.

С "Хабиби" Азис понатрупа и парички от YouTube, защото на всеки 1000 преглеждания на песента му, фолкпевецът прибира по долар – досега 27 хиляди, в зелено.

Чалга парчето беше забелязано и в Щатите, където попадна в класация на безплатното онлайн издание на "Ню Йорк таймс" за диктатори на музикалната мода.

Въпреки че "Хабиби"-то е на последното 25-то място, тя е от онези "25 песни, които ни казват накъде отива музиката".

Инак позалинелия Азис продължава да се хвали в социалната мрежа, но този път не с постиженията си на сцената, а с тези във фитнес залата.

След като Николета го захапа за понатежалата му фигура, сега Кралят на фолка й отвръща, че от месец се труди упорито на лежанката, не яде никакви храни с въглехидрати и... "дънките ми падат, а тениската ми е "М" размер", пише той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.