"Ролинг стоунс" искат Тръмп да спре да използва песните им

Рок легендите настояват това да стане незабавно
5 май 2016 09:22, Елка Василева
17
"Ролинг стоунс" искат Тръмп да спре да използва песните им
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Легендарната рок-група "Ролинг стоунс" поиска от Доналд Тръмп да спре да използва нейни песни в кампанията си, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Изпълнителите не са давали разрешение кампанията на Тръмп да използва музиката им и са поискали "всякакво използване да бъде прекратено незабавно", посочи техен говорител.

Представители на щаба на Тръмп не отговориха на молбата за коментар, отбелязва АП.

Тръмп, който е запален почитател на музиката, използва песни на "Ролинг стоунс" за събития от кампанията си като част от разнообразен микс, включващ изпълнения на Елтън Джон, оперни произведения и класически рок парчета.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Исти преди 7 години
Богатите меценати на Ролинг Стоунс са сърдити на Тръмп за това,че иска да им вдига данъците. А те са същите,които поддържаха Бийтълс,Холивуд и Мадона сиреч банкерите,които не са християни естествено.
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рептил е на *** ***
8
6
 
5
 
! Отговори
-- преди 7 години
истински рептил на снимката
7
0
 
6
 
! Отговори
анон преди 7 години
да не се отварят много, защото не са твърде независими. флоид как пяха срещу Орешарски и писаха "оставка" - сигурно бяха завършили "политически науки", за да направят преценката. и без това творчеството, несъмнено плод на свободолюбието на тези личности не им принадлежи, защото свободата им е купена с чужди пари
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак излъга *** . *** не лъжи ,не е демократично . Помолили ,РСтоунс помолили да не се използват песните им не само от Тръмп ,а от всичките политици .Защо така обичаш да лъжеш ? Нима лъжата е демократична ценност.Обърнали се учтиво и културно, както им подобава .
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2Прав си. За сега си спомням само за Ted Nudgent и може би един от Ramones които бяха републиканци. Разбира се има много кънтри изпълнители републиканци, но те са друга бира.
4
6
 
18
 
! Отговори
Трябва да спечели преди 7 години
Тръмп !!! Всички са с/у него ,а той ,макар и малко краен понякога , е прав - няма място за мюсюлмани ,чиято единствена цел е да раждат па 15 деца , които растат необразовани и съответно лесно манипулирани !!! Това е . Всяка толерантност си има край и колкото по-бързо го разбере Европа / Стара Европа - Германия, Франция, Италия , щото те дърпат конците / толкова по -добре за ЕС като цяло !!!
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напротив, англичаните отдавна са никой, второто аз на Америка........и сега правилните американци, карат англичаните да пречат на неправилните американци ;)
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
99 процента от големите рок музиканти са за демократите и против републиканците.
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Магнатът минава тънко, не си плаща масрафа.