Queen и Адам Ламбърт кацнаха в България

Сцената на стадион "Георги Аспарухов" вече е почти готова
22 юни 2016 19:21, Красимир Ангелов
5
Queen и Адам Ламбърт кацнаха в България
Снимка: Булфото

Музикантите от "Queen" и вокалистът Адам Ламбърт кацнаха на българска земя с частен полет от Букурещ, съобщават организаторите на концерта им у нас.

На VIP терминала на летище София те бяха посрещнати от почитатели, които са скандираха имената на Брайън Мей, Роджър Тейлър и Адам Ламбърт. Заедно с тях пристигна дългогодишния мениджър на групата Джим Бийч и сина на Роджър Тейлър – Руфъс.

Брайън Мей поздрави всички на български със "Здравей, България!" и сподели, че много се радва на топлото и слънчево време в София.

Тази вечер музикантите ще имат малко време за почивка, а утре вечер е дългоочакваната им първа изява пред българската публика.

Сцената на стадион "Георги Аспарухов" вече е почти готова. Предстои само да се монтират огромните екрани и да се издигнат прожекторите.

Входовете на стадиона в деня на концерта ще бъдат отворени в 17.00 ч. Първи на сцената в 18.00 ч. ще се качат "Electric Pyramid". Час по-късно ще се изявят "Grimus", а малко преди 20.00 ч. ще излязат и "Jeremy?".

Очакванията са "Куийн" и Адам Ламбърт да започнат грандиозното си шоу около 21.15 ч., като изпълненията им ще продължат поне два часа.

Все още има билети на цени от 70 до 140 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
понякога се у4удвам как една група с убийствени музиканти вземат нов 4лен !
2
0
 
3
 
! Отговори
boby преди 7 години
До АнтисоросоидДа, това не е истинския Queen за съжаление. Но да се види на живо изпълнението на хитовете им, с участието на 50% от групата, все пак е по-добре от нищо...
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страхотно ! Адъм Ламбърт е страхотен вокалист ! успех !