"К'во не чу"-хте – DARA изстреля хита на лятото

Енергичен и завладяващ ритъм. Вижте клипа!
Обновена: 19 юли 2016 08:01 | 19 юли 2016 08:00,
24
"К'во не чу"-хте – DARA изстреля хита на лятото
Кадър: YouTube

Силен дебют в разгара на лятото направи сензацията от X Factor Дарина Йотова-DARA.

Тя прикова вниманието на публиката и журито още с появата си на кастинга и благодарение на таланта и яркото си присъствие на сцената и извън нея, бързо се превърна в най-коментирания участник от четвъртия сезон на формата и достигна до финала.

След края на X Factor всичко за DARA се разви бързо - договор с "Вирджиния Рекърдс", концерти, партньорства с някои от най-популярните младежки брандове, записи, дебют на сцената на наградите на БГ Радио с "К'во не чу" и супер успешна официална радио, телевизионна и интернет премиера на парчето и клипа.

По "К'во не чу" Дарина е пожелала да работи с някои от най-близките си приятели – Pavell, Искрен Тончев-Искрата и Николай "Х" Николов. Резултатът е хитово парче с енергичен ритъм, денсхол бийт и рага отпявания. Вижте го!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: X FactorДарина ЙотоваDARA
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Мара преди 6 години
Боже, каква простотия и пошлост! Пълна безвкусица, гъгнещ глас с говорни дефекти, дебилен текст, вид като на евтина к... Е това недоразумение певица ли го наричате? Ама колкото другите чалгета, всичките са в един кюп.
12
3
 
1
 
! Отговори
Даниел преди 7 години
На мен пък песента ми харесва! Готина и съвременна музика, но малко странен текст (но със сигурност лесен за помнене). Мисля, че сценично Дарина е много по-добре от онова гнусното девойче Гери-Никол, която парадира със своята външност по особено селски начин... То си е в кръвта ѝ явно. Все пак корените ѝ са на половина от Варна и с.Трудовец (Ботевградско).Успех на Дара! Поне не е пошла като другата! (И нямат база за сравнение)
11
1
 
5
 
! Отговори
Producent! преди 7 години
*** гадната песен!!
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво момиче, хубав глас, сценично поведение и въобще, обаче тази песен е...от толкова напъване да направят хит всички изглеждат и звучат еднакво. А за текста изобщо нямам думи, дори в бълвочите на Криско може да се открие по нещо, ако не смислено, поне забавно, докато тук- много слаба работа.
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много я харесвам като певица, но песента е малко бледичка. Гери-Никол приличала на Мария? Това е едно от най-странните неща, които са коментирани за нея.
8
4
 
13
 
! Отговори
Зиг преди 7 години
Булшит.
7
2
 
17
 
! Отговори
Извод преди 7 години
Целта е постигната! Показахме на света че имаме хубави ци ци и б***джаци, и ще чакаме оферти! Тотално пропадане на нацията!
6
2
 
7
 
! Отговори
аз преди 7 години
чат-пат става бре за разлика от герчо николов таз поне има визия и повече гласец,ама тоя пуст комерс не прощава
5
2
 
11
 
! Отговори
Hop преди 7 години
Mnogo komersialna pesen!Kakuv hit?!Rumuncite tezi pesni gi praveha predi 5-6 godini :)))))))))))))))))))))
4
2
 
11
 
! Отговори
Еее! преди 7 години
Ама недейте да плюете сега! Те просто не са пояснили за какъв хит става въпрос. А това наистина си е хит във еротичните видеоклипове. Ако и бяха позволили на госпожичката, щеше и порно клип да направи, ама на, не дават, режисьори смотани...!
3
2
 
16
 
! Отговори
Grom преди 7 години
Плюят по чалгата, но тази *** песен я слага в малкия си джоб! Малкото кифле изглежда едно към едно с Гери-Никол, а двете заедно приличат на Мария в началните й години. Очакваме ъпгрейдите им скоро.
2
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълни глупости, това не може да се слуша, ужасно е!
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е никакъв "хит", а кич с елементи на простотия и жалък опит за копиране на американците. Не струва.