Деница от "Мюзик Айдъл": Затворих доста врати!

Шоубизнесът у нас е изкривено понятие, настоя тя
20 юли 2016 15:00, Петя Славова
15
Деница от "Мюзик Айдъл": Затворих доста врати!
Снимка: архив, Булфото

Познаваме Деница Георгиева след като показа, че може да пее в реалити формата "Мюзик Айдъл"2, където отпадна първа от финалния кръг. За живота й след това, за отношението й към звездите и музикалния бизнес, вижте какво ни сподели.

Влезе в медийното пространство покрай реалити предаването "Мюзик Айдъл", но всъщност успя ли то да ти отвори някакви врати?

"Мюзик Айдъл" беше голяма възможност и отвори много врати пред мен, определено. Запознах се с хора, с които винаги съм искала да работя. Работих с такива, с които не мислех, че ще се случи. Със сигурност всичко, след предаването ми е помогнало. Тогава бях само на 19-20 г. и някои от нещата, които имах възможност да направя, определено си бяха благодарение на предаването.

А ти затвори ли вратата на някой след участието си?

Затворила съм не една и две врати и понякога ми се иска да съм го правила по друг начин, защото се научавам все още как да затварям правилно вратите… но всичко това е довело до нови неща, които според мен се случват в правилния момент.

Каква бе представата ти за звездите у нас, за шоубизнеса преди "Мюзик Айдъл" и промени ли ти се виждането в тази посока след телевизионното ти участие?

Със сигурност се промени много, особено представата ми за шоубинеса. Аз съм на мнение, че тук това е на моменти едно много изкривено понятие и голяма част изобщо не съществува. Виждането ми за звездите не се е променило… като цяло за мен звезда може да се използва за няколко личности в световен план, така че…

Вижте цялото интервю в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно доста безсмислено интервю. Много приказки изприказвани, нищо налице от тях. За певица не знам, но за политик - става.
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-големият глас явявал се в това предаване Мюзик Айдъл беше на Иван Ангелов от Айтос именно в този сезон в който участва и това момиче! Направи шоу за нас и си замина ...2008-***! Никога няма да те забравим, Ванка!Най-големияяя!
8
1
 
6
 
! Отговори
Пян Гъ преди 7 години
До vargПо-точно - като БЕНЗИНОВА КОЛОНКА. Никой не помни момичето. Това е просто една усмихната ПУХКАВЕЛКА и не се знае кой и защо я интервюира. Казва 2-3 думи за себе си, 2-3 думи за шоу бизнеса (по принцип верни) и толкова. ИЗСТРЕЛ В МРАКА. БЕЗСМИСЛЕНО ИНТЕРВЮ. Нищо лично.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От всяко дърво *** не става.Момичето е много талантливо, но просто я нама харизмата, но не защото е дебела.И Ивана и Азис са дебели, ама бяха номер 1 за времето си, в стилът, в които се изявяват.
6
3
 
5
 
! Отговори
11 преди 7 години
Квай тъз овца?
5
7
 
12
 
! Отговори
Uroboric Forms преди 7 години
Изключително *** и повърхностни коментари. Вие сте изумителни плющеци :) Момичето е адски борбено, умно и интелигентно, живеещо в реалността......
4
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не е затворила доста врати, просто вече не може да мине през тях
3
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Грух няма шоубизнес Грух
2
16
 
13
 
! Отговори
рамбо преди 7 години
по-скоро на нея са и затворили доста врати, като я видят как изглежда
1
4
 
23
 
! Отговори
на баба ти фърчилото преди 7 години
на кой му пука?