С приказка и песен... да си спомним за Тодор Колев

Заповядайте от 19:00 часа в клуб "Маймунарника"
26 авг 2016 12:52, Анисия Иванова
2
С приказка и песен... да си спомним за Тодор Колев
Снимка: Bulgaria On Air

Днес Тодор Колев има рожден ден и в негова памет блогърът Гери Турийска и музикантът Веселин Веселинов организират четене на пощенска кутия за приказки и концерт с негови песни, в който ще се включат и много звезди.

Събитието ще започне от седем часа в "Маймунарника" в Борисовата градина в София. За тези, които не са успели да си купят билет, ще могат да го направят на място.

"Кирил Ефремов ще се включи, Камен Алипиев-Кедъра, певиците Ира и Прея, а някои от нашите автори ще прочетат лично своите текстове", извести Гери Турийска в предаването "България сутрин" на телевизия Bulgaria ON AIR.

"Концертът ще започне от девет, девет и петнадесет. В него ще се включат Стефан Вълдобрев, Рут Колева, Прея, Ясен Зердев, Димо от P.I.F. и аз", обясни Гери Турийска.

"Ще има добри музиканти на сцената - Ангел Заберски, Стунджи, Венци Благоев на тромпета, Мирослав Иванов на китарата, Влади Мичев и моя милост", допълни Веселин Веселинов.

"Решили сме абсолютно всяка година на 26 август да правим концерт в памет на Тодор Колев и част от приходите да бъдат дарени за благотворителност. Тази година решихме да подкрепим едно младо момиче, което учи цигулка, да й дадем стипендия", допълни Турийска.

Цялото интервю вижте във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Тодор КолевBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
йес преди 7 години
Велик човек и музикант!Светла му памет...
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Велик човек и музикант! Светла му памет...