Родна банда ще подгрява юбилейното шоу на Nightwish

Билетите за концерта на 14 септември привършват
30 авг 2016 09:07, Александър Попов
9
Родна банда ще подгрява юбилейното шоу на Nightwish
Снимка: Sevi

Малко повече от две седмици делят меломаните от едно от най-вълнуващите събития в края на лятото. Феновете на симфоничния метъл най-накрая ще видят любимците си от Nightwish в София. Това е и единствената дата на Балканите от това турне в годината, в която финландските титани празнуват 20 години на сцената.

Вече е известно и името на бандата, която ще открие концертa в зала Арена Армеец на 14 септември. Това е Sevi, групата, която свири и преди Том Кийфър от Cinderella, а през май тази година издаде втория си албум „The Battle Never Ends”, за чието мастериране е допринесъл инженерът на Lacuna Coil Марко Барусо.

Почти всички сектори в Арена Армеец вече са напълно разпродадени. Все още има ограничени бройки билети на цени от 69 до 89 лева, които могат да се закупят в билетен център НДК, касите на Арена Армеец и онлайн на Eventim.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: nightwishSevi
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Банда....тц тц тц тц
7
1
 
3
 
! Отговори
Дидо преди 7 години
Аз пък си купих билети още май месец.Очаквам с нетърпение.Анонимен, не знам какво точно разбираш под нормални хора. Всеки си слуша, каквото харесва. Лично аз поставям под един знаменател и чалгата и хауса и техното - за мен това не е музика. Ама за всеки влак си има пътници. (:Тъй че всеки да си слуша, каквото му радва душата. Все пак музиката е хубаво нещо.
6
1
 
1
 
! Отговори
6 преди 7 години
3 турнета и нито едно(!) не мина през България. Сега са трио, другата година 25 г. Тейк Дат юбилейно турне пак с Р.Уйлямс...... У нас кога?!!!
5
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Извинете, в тази страна кога ще дойде някой хем актуален певец /група , хем да става за слушане от нормалните хора!? Стига с тези готик метъл и не знам още какви алтърнатив стилове и банди! Движим се от едната крайност в другата: от родната чалга до финландския готически метъл, *** и хардрок, ей затова музикалните вкусове в тази страна са RUBBISH!! За свестните певци и групи които обикалят света, явно няма място в България и съответно публика. Аз съм фен на митичните Take That откакто ги има -разделиха се, събраха се, Роби Уйлямс се върна за кратко, от 2006 до 2011 направиха 3 турнета и
4
2
 
4
 
! Отговори
бат Сали преди 7 години
Добре де на БАНДИТЕ мястото не е ли в затвора?.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До meМдаа... Само да идваше с After Forever...
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Within Temptation е не по слаба група. Въобще нароиха се много групи с подобен стил- як симфоничен метъл с режещ глас на вокалистка.
1
2
 
7
 
! Отговори
me преди 7 години
оо Флор Йенсен.... мляс..