Силен интерес: Съли Ерна с извънредно второ шоу

Концертът отново ще е на 20 октомври в НДК
20 сеп 2016 12:44, Александър Попов
3
Силен интерес: Съли Ерна с извънредно второ шоу
Снимка: PR

Поради огромния интерес към концерта на Съли Ерна, вокалистът на легендите Godsmack ще направи извънредно второ шоу в София на 20 октомври от 17:00 часа в Зала 1 на НДК.

Един от най-ярките рок изпълнители на нашето време ще пристигне в страната ни за участие в цикъла "Музиката на Америка", а събитието ще бъде част и от празненствата на по случай 10-ия рожден ден на радио Z-Rock.

Билетите за акустичния концерт на Ерна на 20 октомври от 20:00 часа свършиха за рекордно кратко време – едва за два дни бяха изчерпани над 3200 билета.

От днес, 20 септември, в продажба на ticketsbg.com влизат 150 допълнителни места в оркестрината на Зала 1 на НДК, в непосредствена близост до сцената.

Продажбата на билети за извънредното шоу на 20 октомври от 17:00 часа ще стартира в 10:00 часа на 27 септември на ticketsbg.com, eventim.bg, в билетния център на НДК и на касата на "Кантус Фирмус" в зала "България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Съли Ерна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Акустичен концерт в арена "Армеец" ??! Ае, нема нужда ...Да зева там сърбина, НДК си е по-добре за Съли.
2
0
 
4
 
! Отговори
Потресен преди 7 години
Миле Китич му взел мястото в Арна Армеец.....е, не е сериозно :(
1
5
 
4
 
! Отговори
Аз преди 7 години
17:00 ч. в чевтъртък...харесвам го, ама няма да си взимам отпуска за да му отида на концерта...И защо го набутаха в Зала 1 !? Има поне 5 по-адекватни места, на които да проведат концерта...Да си бяхва наели Арена Армеец и всичко щеше да е наред, нямаше да се налага да правят втора дата