Финалистът Кристиан: България може да победи на Евровизия!

"Нямам думи... Много се гордея. Остана ни съвсем мъничко"
12 май 2017 09:00,
147
Финалистът Кристиан: България може да победи на Евровизия!
Кадър: YouTube

"Нямам думи. Не знам какво да кажа. Много се гордея". С тези думи 17-годишният Кристиан Костов се обърна към българските зрители, след като стана ясно, че нашето момче е първият финалист на тазгодишното издание на Евровизия, което се провежда в Ккиев.

"Искам да благодаря на всички българи от чужбина, които гласуваха за нас. Аз вярвам, че България може да успее тази година. Остана ни съвсем мъничко. Много съм горд, че имам възможност да представя България на най-голямата сцена в Европа", заяви изпълнителят на "Beautiful Mess".

Още по темата

Той благодари на всички, които го подкрепят, и изрази вяра, че страната ни има възможност да победи на песенния конкурс.

Кристиан беше под №15 и изпълни блестящо своята песен, която развълнува зрителите и журито на Евровизия.

До финала в събота се класираха и представителите на Беларус, Хърватска, Унгария, Дания, Израел, Румъния, Норвегия, Холандия и Австрия.

Те ще се присъединят към вече избраните 10 изпълнители от първия полуфинал, както и шестте държави, които се класират автоматично - Великобритания, Франция, Германия, Испания, Италия и домакина Украйна.

Младият ни изпълнител, чиито корени са от България и Казахстан – откъдето са неговите родители, е роден на 15 март 2000 г. Той започва музикалната си кариера на 6-годишна възраст в престижната московска музикална школа "Непоседы", която е известна с развитието на млади таланти.

Участва с голям успех в редица национални и международни състезания, като Sound kids, където е победител, "Нова вълна за деца" (финалист, 2012) и "Школа музыки" (2012).

След това участва в предаването за деца таланти The Voice Kids, където негов ментор става победителят от "Евровизия 2008" Дима Билан.

Преди две години Кристиан достигна до финала на музикално риалити у нас X Factor, където остана втори след кипърката Християна Лоизу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хватки, матки - няма как да спечели в тая нагласена евро халтура. Не е било и няма да бъде една малка бедна страна - един град хора, да спечели.
71
11
 
16
 
! Отговори
Зиг преди 6 години
Какво искате от момчето, бе? Млад, добър глас, симпатяга, присъствие на сцената, лиспа на типичния български акцент, като запеят нашите на английски... Ама.. поредната чесалка за езици...
70
17
 
1
 
! Отговори
mery преди 6 години
Единствената приятна и запомняща се песен е на Румъния. това е моята прогноза за победител тази година!
69
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С писането за Евровизия в България се прекалява. Даже е и безмислено и БНТ да копуват правата, защото конкурса се излъчва в Ютюб.
68
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много симпатично и талантливо момче! Лузърите, които нищо не са постигнали в живота и няма и да постигнат да си хейтват колкото искат. Кучетата си лаят, керванът си върви. Напред, Кристиане! Гордеем се с теб!
67
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво - Глас, дизайн, движение, 17 годишен... всичко супер ! Успех !
66
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я,стига сте дразнили хората-з статии за тая фигня !и 10 да напишете пак ще кажа - нито може да пее ,нито е българска кандидатура,нито ме интересува
65
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До botoГрешките са ми защото не смених от латиница на кирилица,за да сложа запетая,но ако това ти е единственият аргумент, за поден път се излагаш.Твоя си работа, не съм аз човекът, който ще те спира да го правиш.
64
6
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Е браво на момчето , скучен и преекспониран е тоя конкурс .Умрели песни, звучат еднакво, слабо разнообразие, 90% са на английски.Иначе толкова злоба и Софка не отнесе бе душици дребни.Това дете нито има огромни претенции ,нито огромно самочувствие ,не се и бута навсякъде, не търси скандал и тн.Да нежно е , то явно е с лява резба и тея зъби са дразнещи ,но пее добре и се старае.А да и не пише злобни коментари от гарсониерата си ,докато чака джезвето да свари кафето.Стига хейт!
63
10
 
5
 
! Отговори
boto преди 6 години
БЪЛГАРИЯ над всичко, на 4-5 морета 2 континента и т.н.Един официален световен едик - Български и само народни танци и кючеци.Да кусаме кисело мляко от сутрин до вечер!Продължаваме напред и трепни трепни поздрав аз всички.Айде да работиме, че требе пари за парно да се изкарват!!!И да нахейтите и по другите положителни статии и от мене, че няма да ме има няколко дни!!
62
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясноо, или добро или нищо.Ок, спирам, ама няма да се извинявам, защото ако го направя ще се почувствам като предател Българи!Благодаря, че сме заедно тук днес!Лек ден!
61
7
 
4
 
! Отговори
Ко?...Не! преди 6 години
...голяма гордост, ама за какво...че си минал първото ниво с още 26 души ???Кой знае какво си направил, няма що ! Като спечелиш тоя пропаднал конкурс, поне ще се издигнеш в очите на слепите...
60
4
 
3
 
! Отговори
boto преди 6 години
Да намятам няколко отговора на попиталите ме.1. Този с неразумний ю-ро-де - Не се срамя да се нарека Българин! Срам ме е, когато други "Българи" хейтят, не могат да пишат на български.Ако Българин е синоним на хейтър, *** и такъв, който не приема различните ДА срам е е да съм такъв.А за хейтенето си доказвам, че съм българин, както казах такъв явно ни е народа требва се хейти. Майната му на успеха на младежа дайте да говорим за политика и парно щото го разбираме всички!!
59
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИСКАМЕ ВЕСКОПробвай друго, не става.Всички които пишат тук истината имат предвид българските песни, чалгата нито е музика нито е българска.Но пък е паразитно досадна, ето пореден пример как няма начин да не се говори за нея.Нема отърване от просто-тията, а.к.а чалгата.
58
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То хубаво да победи ама някой замислял ли се е колко ще струва организацията на София, БНТ и държавата ?
57
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
важно е да победим!важно е и да сме на финал!това е реклама на българия!аз не съм спец но снощи първо нас обявиха!нека който коментира да има в предвид и себе си - знае ли нотите, може ли да пее, музикален или маркетинг специалист е....! нека не бъдем крайни а да гледаме фактите!за сега важният факт е 4е сме на финал!
56
6
 
5
 
! Отговори
ИСКАМЕ ВЕСКО преди 6 години
Догодина само на български - Фики, баща му, още по-добре - бат Веско. Поне те ще излъчват 110% тестостерон. Представям си как на емблематичния репертоар на Веско Маринов потни шведи разкъсват ризи и тениски и пеят в един глас за любовта и червеното вино. Ще се вият едни хора. Мамата си джаса. А не някакви си гейове да ни излагат. ОСПЕХ!
55
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...ние ще гласувамеКУЛТОВО!!!Правитe нещо с гласуване а ние не правим нищо, защото ВИЖДАМЕ как ни подменят идентичността и на естествената реакция на защита, вкючитлно и на Вас-слепците, вие ни нападате?!?Алоо, врагът е там където гласуваш и винаги и бил там)))D
54
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
първо не можем да спечелим. Шоуто е политическо и там са важни други неща. Да не мислите, че миналата година случайно спечели Украйна? Второ за какво ни е да печелим? Че догодина да дадем 40-50милиона евро за организирането на следващия конкурс ли? Излишни пари, хвърлени на вятъра. То и самото ни участие е излишно - най-вече за да може Драго Чая и други хрантутници от БНТ да напълнят джобовете
53
4
 
0
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До АнонименАми ти?