Финалистът Кристиан: България може да победи на Евровизия!

"Нямам думи... Много се гордея. Остана ни съвсем мъничко"
12 май 2017 09:00,
147
Финалистът Кристиан: България може да победи на Евровизия!
Кадър: YouTube

"Нямам думи. Не знам какво да кажа. Много се гордея". С тези думи 17-годишният Кристиан Костов се обърна към българските зрители, след като стана ясно, че нашето момче е първият финалист на тазгодишното издание на Евровизия, което се провежда в Ккиев.

"Искам да благодаря на всички българи от чужбина, които гласуваха за нас. Аз вярвам, че България може да успее тази година. Остана ни съвсем мъничко. Много съм горд, че имам възможност да представя България на най-голямата сцена в Европа", заяви изпълнителят на "Beautiful Mess".

Още по темата

Той благодари на всички, които го подкрепят, и изрази вяра, че страната ни има възможност да победи на песенния конкурс.

Кристиан беше под №15 и изпълни блестящо своята песен, която развълнува зрителите и журито на Евровизия.

До финала в събота се класираха и представителите на Беларус, Хърватска, Унгария, Дания, Израел, Румъния, Норвегия, Холандия и Австрия.

Те ще се присъединят към вече избраните 10 изпълнители от първия полуфинал, както и шестте държави, които се класират автоматично - Великобритания, Франция, Германия, Испания, Италия и домакина Украйна.

Младият ни изпълнител, чиито корени са от България и Казахстан – откъдето са неговите родители, е роден на 15 март 2000 г. Той започва музикалната си кариера на 6-годишна възраст в престижната московска музикална школа "Непоседы", която е известна с развитието на млади таланти.

Участва с голям успех в редица национални и международни състезания, като Sound kids, където е победител, "Нова вълна за деца" (финалист, 2012) и "Школа музыки" (2012).

След това участва в предаването за деца таланти The Voice Kids, където негов ментор става победителят от "Евровизия 2008" Дима Билан.

Преди две години Кристиан достигна до финала на музикално риалити у нас X Factor, където остана втори след кипърката Християна Лоизу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
11
 
8
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Майко мила, каква злоба, какво чудо.Ей ало, вие като направите нещо по-голямо, тогава се репчете.Като ми стане мъчно за Бг, отварям вестниците и чета расистки и всички видове анти коментари. И мъката ми минава, много бързо.Успех на Кристиян, ние ще гласуваме!
51
4
 
6
 
! Отговори
от България преди 6 години
Българи в Чужбина , Изпратете ДМС за болно Българско дете -не си хвърляйте парите на вятъра ! само така помагате на Родинататоя е някаква протекция ,която ни наложиха от статуквото .
50
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Кристиан знае ли от кой пол е?!
49
3
 
11
 
! Отговори
Чичо Тони преди 6 години
Доколкото разбирам от статията "момчето" се е класирало на финал с още 25 други!? Ако това е "финал" и "успех" значи имам сбъркани понятия за значението на тези думи. Съвсем отделен е въпросът с качеството и смисъла на този конкурс и със смисъла на агресивната реклама, с която медиите ни облъчват.
48
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До botoО, неразумний ю-ро-де! Поради що се срамиш да се наречеш българин?Немам по-ярък отговор, а въпросcj е поставен преди десет(10) века и за огромно съжалениеq все още е актуален.Набезите не спират, )))
47
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Светът би ни определил като английска колония,щом не зачитаме нашия роден български език"Само 3-4 от 42 песни не са на английски. Германия и Испания английски колонии ли са?
46
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И мен не ме кефи днешната поп-музика, като цяло и много не я слушам, но това не е повод да не уважаваш труда на някой, който представя държавата ти и има шанса да се нареди сред най-добрите. Стига с тази злоба, съсипахме обществото.
45
11
 
11
 
! Отговори
boto преди 6 години
Нямах време да прочета повече от една страница от коментарите ама предполагам и там хейтите момчето. Ама то какво да се очаква гледам някой не могат да съберат 200 лева за парно каква култура да очакваш от такива.Другия път ще е добре я Динко я Галена или Божинов да ни представлява. Явно това се харесва на голява част от българския народ.Дали бил момче или не бил пък е разговор за преди 100 години. В нормалния свят ценим хората по това, което правят извън завивките!Хейтърски народ!
44
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 47: Пусни си Азис: българска песен, на български език, измислена от българи и изпята от българи! ХАХАХА!
43
3
 
3
 
! Отговори
до 49 преди 6 години
Черна песенДимчо ДебеляновАма едва ли....на Евро-гъзияпо-скоро некаква масонска простотия
42
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и още нещо да попитам:- това лице шахматист ли е , защото гледам , че черно-бяло се е облякал/облекли? - да не би да е на мода шахматният цвят?- това ли е искал да каже автора в произведението, обличайки се шахматно: от вън съм "черен", но душата ми е "бяла"?благодаря предварително за отговорите
41
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да чуя българска песен, на български език, измислена от българи и изпята от българи. Въпреки, че тая скапaна държава се подиграва с мен и с живота и здравето ми, все още съм по-голям патриот от 99.9% от хората тук!
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама защо всикчи съвремнни музикални звезди имат вид на хора с фрагментация на личността, бе?
39
8
 
8
 
! Отговори
Prost преди 6 години
Да, песента е супер лигава...както 90% от песните на Евровизия. Но преди да плюете по момчето чуйте другите изпълнители. Има шанс, дано да спечели. Четох и доста коментари как едва ли не бил представител на Русия, въпреки че няма нищо общо с Русия освен, че е живял там за кратко. Единият му родител е българин, другия от Казахстан. За сравнение представителката на Швейцария е от Румъния. А вие си плюйте колкото си искате. Винаги ще си останем една хейтърска държава. Уви..
38
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много хейтъри типично по български! Вместо да подкрепим нашето момче, веднага се оплюва и му се намират десет кусура минимум. Тъжна и жалка работа за нашето общество.
37
5
 
10
 
! Отговори
Кузов, Владо Кузов преди 6 години
Моля ви! Тази снимка ме кара да настръхна от възбуда ....
36
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига бе, изпълнителят е момче, а песента-българска..Май имам проблем и със зрението и със слуха.
35
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И откога говорните дефекти се считат за добро пеене?
34
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
минаги съм се чудил - що за конкурс е тази т.н. евро-визия ? и още- не мога да разбера две неща:1. това жена ли е, мъж ли е? 2. това лице, българия ли представлява или англо-саксонска държава? ако представлява българия, защо нищо не разбрах от песента - нито една дума?благодаря предварително за отговорите.
33
14
 
10
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
е да видим кво имаме тук:- третокласна музикална класация провеждана в гладуващата Украйна от про-западната фашистка хунта - третополов кандидат от Българо-Казакстански произход с неизяснено гражданство- масирана пропагандна кампания и тотална мобилизация на Сороските *** 1+2+3 = поредната гнусна политическа провокация на юдо-масонската мафия насочена срещу Русия и славянството