Кристиан проби! България е на финал на Евровизия

Песента му Beautiful Mess грабна публиката и журито в Киев
12 май 2017 05:40,
139
Кристиан проби! България е на финал на Евровизия
Кадър: YouTube

Българинът Кристиан Костов е сред финалистите на конкурса "Евровизия" в Киев.

17-годишният младеж грабна публиката и журито на песенния конкурс с превъзходно изпълнение на Beautiful Mess.

Името на България не случайно бе съобщено като първото, което продължава към големия финал, който ще се проведе в събота в украинската столица.

От втория полуфинал напред продължават и представителите на Беларус, Хърватия, Унгария, Дания, Израел, Румъния, Норвегия, Холандия и Австрия.

Първият полуфинал се състоя на 9 май. На него за финала се класираха представителите на Молдова, Азербайджан, Гърция, Швеция, Португалия, Полша, Армения, Австралия, Кипър и Белгия.

На финала по право се класират и петимата основни спонсори на "Евровизия" - Великобритания, Франция, Германия, Испания и Италия, както и Украйна като домакин на тазгодишното издание на конкурса.

Часове преди първата изява на Кристиан на сцената, редица украински медии оспориха правото му да участва на Евровизия.

Украински влогър съобщи днес, че младежът е пял в Крим през юни 2014 г., след анексирането на полуострова.

Анатолий Шарий показва кадри от изпълнението на Кристиан в лагера "Артек".

"Служби, спите ли?!", пита във видеото си влогърът.

Припомняме, че на представителката на Русия Юлия Самойлова бе отказан достъп до конкурса в Киев, защото пяла в Крим през 2015 г.

Кристиан наистина е пял през 2014 г. в Крим като участник в детската версия на "Гласът на Русия".

От Българската делегация в "Евровизия" 2017 коментираха, че тогава той е бил малолетен. Не е бил придружен от своите родители и от тях не е било поискано съгласие за участието му в концерта.

В крайна сметка организатори и жури решиха, че няма проблем нашето момче да продължи напред. Нека още веднъж се насладим на прекрасното му изпълнение на Beautiful Mess.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Направо положението е ИздислаВ"Само дето всички се възхищават от перфектния му английски. Виж интервютата на Белгия, Италия и Армения да видиш що е Издислав. Дори не знаят определени думи и ги казват на родния си език.
90
25
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С тая прическа няма да коментирам на какво ми прилича..
89
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той сам си казва че в Русия е бил никой, стига до финал на Голос дети, но не попада в тройката. Там конкуренцията е огромна. Но Кристиан е страшно амбициозен и упорит, той е работохолик и решава да се яви на X factor в БГ. И сега стигна до Евровизия, което като конкурс е cheap level, но е трамплин /шанс за човек като Крис да бъде забелязан на световната сцена. И той ще направи световна кариера, със сигурност. 100хиляди фена от цял свят до тук в Инстаграм и 50 хиляди във Фейсбук!!! Ами това е статус на знаменитост!!!!
88
22
 
12
 
! Отговори
Vgv преди 6 години
Направо положението е ИздислаВ
87
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Най-добрите беше песента на Естония, която не продължи за съжаление. Евровизия е жалък политически фарс."Симпатични бяха естонците, но песента е копие на Modern Talking от 80-те години. Нито е нещо модерно, нито пък чак толкова ретро, че да изненада (Португалия). Продължиха някои много по-слаби песни (Гърция), но отпадането им не е изненадващо.
86
3
 
19
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Като го послушах повече съм съгласен, че е невероятен талант. Успех!
85
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нашата песен не е лесна за пеене и мом4ето има лек проблем при прехода към високите тонове, но се надявам специалистите да му помогнат!струва ми се, 4е нашата песен е насо4ена към много младите и не знам те гледат ли толкова колкото и такива като мен 50 годишните!ина4е холандките извадиха убийствен вокал!!
84
5
 
26
 
! Отговори
анонимна преди 6 години
Момчето пее с голямо чувство и от сърце. Песента е в стила на Ед Шийрън, чиято музика е изключтилено много харесвана в последните години. Особено от жените. Успех!
83
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ще има ли пари за болните Български деца и гладните пенсионери? , защото за тази блябля и бнт се харчат Народни пари !"Харчат се, ама ако не се похарчат пак няма да отидат при деца или пенсионери, а ще ги откраднат.
82
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"какъвто конкурса, такива и участниците му- некадърни третополови същества"А тогава що не кандидатства да отидеш ти, бе кадърен еднополов, а на Кристиян хиляди, които нямат нищо общо с България, му казват, че е дете чудо?
81
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"а той раша"Представителите на Сърбия, Албания и Португалия (може и повече да са) от години са избягали в САЩ, Чехия и мъжа от Сан Марино - в Германия, исландката живее между САЩ и Швеция, певицата на Швейцария е румънка емигрантка, а тази на Дания е родена и живее в Австралия (!) и не говори датски. Никой не вика на Крис руснак освен самите руснаци, които също се гордеят от него. Даже е рядкост певец от Източна Европа да представлява страна, от която не е избягал, а обратното.
80
12
 
27
 
! Отговори
84 преди 6 години
Кристиан трябва да спечели, защото ТОЙ ИМА КАКВО ДА КАЖЕ И ПОКАЖЕ НА СВЕТА! ТОЙ ВЕЧЕ Е ГОЛЯМА ЗВЕЗДА С БЛЯСКАВО БЪДЕЩЕ !!
79
3
 
3
 
! Отговори
добър! преди 6 години
80 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
78
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все пак има нещо европейско в този фестивал -първо мина гласуването после бе водевила с бремената македонска булка и кандидат жениха......ако това беше предаване на родна почва ,а познайте какво щеше да стане и дали алчните за смс -си и пари продуценти биха пропуснали такъв шанс.
77
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои тук казват, че българската песен не била нещо особено. Е като за Евровизия - това е нивото....не е шедьовър, но е добра. Но я ми кажете онова пародийно недоразумение от Италия с горилата по - добро ли е, че го спрягат за победител?!!!! Ако спечели италианското чудовище Габани, няма да го преживея! Още от самото начало ми е противен и песента му е ***! А знам каква пропаганда се води от страна на италианското лоби в Евровизия Италия да спечели, защото последните години те все не могат да докретат поне до 2ро място, особено ги е яд за Il Volo, искат да си вдигнат имиджа на Сан Ремо. Но
76
8
 
26
 
! Отговори
Крис преди 6 години
Скапани *** и комплексари с нещастен животец! Оставете детето намира! С теб сме адаш! Ти си човекът!
75
6
 
12
 
! Отговори
РОССИЯ преди 6 години
българин роден в москва майка рускиния баща българин а той раша да е жив и здрав желая успех на крис престави българите после ще те плюят бг са продажници особено политиците
74
5
 
15
 
! Отговори
до 63 преди 6 години
защо гледаш евровизия,гледай пирин фолк, отиди на роженския събор....пийни една ракия,замези с кебапчета,изрупай стрък чесън....
73
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Thank youБлагодаряСпасибоТова каза на края Костов след изпълнението си.Интересно защо не казаха от къде е във визитката му.
72
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
76, какъвто конкурса, такива и участниците му- некадърни третополови същества! Това е.