Кристиан Костов: Съжалявам, че не донесох Еврозизията в България!

Българинът е на второ място, големият победител стана Португалия
Обновена: 14 май 2017 01:58 | 14 май 2017 01:41, Петя Славова
329
Кристиан Костов: Съжалявам, че не донесох Еврозизията в България!
Снимка: Кадър, БНТ

Кристиан Костов се представи изключително успешно на конкурса Евровизия с песента си "Beautiful Mess". Доброто му изпълнение го подреди на второ място с 615 точки, което е най-високото постижение в този конкурс за страната ни.

За нас гласуваха страни като Македония, Албания, Естония, Норвегия и други. Големият и безапелационен победител бе Португалия. Страната ни се надпреварва предимно с Италия и Швеция и накрая сигурно застана на втора позиция.

Кристиан Костов излезе на сцената в надпревара със страни като  Украйна, Франция, Германия, Италия, Испания, Великобритания, Молдова, Азербайджан, Гърция, Швеция, Португалия, Армения, Австралия, Полша, Кипър, Белгия, Беларус, Хърватия, Унгария, Дания, Израел, Румъния, Норвегия, Холандия и Австрия.

Кристиан сподели пред БНТ, че е горд от постигнатото. "Съжалявам за това, че не донесох Евровизията в България", каза разплакан Кристиан.

Той благодари на всички българи по света, които са гласували за него. "Цялата Европа гласува за нас и светът чу за България още веднъж", завърши коментара си той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
37
 
6
 
! Отговори
Кузов преди 6 години
Недей да плачкаш Кристинанчо ,ела си и батко ще те успокой с мъжка ласка и бело сладко между фугата на зъбките.
154
41
 
8
 
! Отговори
Ханс преди 6 години
Да бе другите ни виновни, а не че тоя полуром, получукча *** като заклано прасе......
153
6
 
47
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Отдавна сме наясно с евроатлантическите "ценности", в които живеем.Искам да попитам обаче няма ли най-после тази "Евровизия" да бъде спечелена от един нормален човек ?След Кончита Вурст, Джамала и черната дебелана от Малта при децата, сега за победител обявиха един откровен ганджа изпълнител. На момчето толкова много му личеше, че пуши трева, че дори не се опитваше да го крие. Външният вид на клошар допълнително го издавашеА, за приспивната песен на отвратителния португалски език без коментар
152
4
 
41
 
! Отговори
нагласена работа преди 6 години
Аз гласувах от Англия за нашето момче. Накрая показаха резултатите от гласуването и Българиа беше с наѝ много гласове. Дори коментатора каза че UK са искали Балгария да спечели. Всичко с тази португалска победа е нагласено.
151
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кой щеше да плати ако тъпия конкурс бъде в България ? Украйна имаха голям проблем за тази година.
150
5
 
51
 
! Отговори
браво преди 6 години
Браво на нашето момче той изпревари цяла Европа с техните извратени песни.......
149
20
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 232Г...ак, никаква какка руска кръв няма. Майка му е с казахски произход.Ама на вас руските *** всичко ви се вижда руско. Повръща ми се от предатели като вас.
148
4
 
65
 
! Отговори
помак преди 6 години
Песента на Кристиан заслужаваше първо място,на мен страшно ми хареса изпълнението.Браво на момчето,представи се блестящо!
147
3
 
18
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
В тъй наречената цивилизована Европа трябва ли да станеш победител в конкурс за песни за да получиш адекватно лечение и сърдечна операция?
146
5
 
25
 
! Отговори
ЕС е фейк нюз преди 6 години
На кой е нужен тоя конкурс не става ясно ? ЕС не може да победи сам себе си! Xем е един съюз хем не е, евролибералите по тоя начин сеят вражди и раздори и ясно се вижда, че тоя конкурс е политизиран жюрито отсъжда по съвсем друг начин от хората дето гласуват.
145
3
 
62
 
! Отговори
Моето мнение преди 6 години
В това издание на Евровизия видяхме, че повечето държави гласуваха не за Португалия, а срещу България. Ако имахме подкрепата на всички балкански и смятащи се за славянски държави щяхме да отвеем всички. Крайно съм разочарован от гласуването на Изреал и Армения - те показаха крайна неблагодарност за спасяването на техните сънародници от нас.Колкото до песните. Португалското изпълнение бе наистина прочуствено и силно, но повтарящо един познат стил. Кристиан показа нещо ново и модерно, бъдещето.
144
2
 
14
 
! Отговори
До 221 преди 6 години
Добре,да кажеш,че Metallica са създали метъла си е тежка обида за всеки истински рок фен.Като почнем от 60-те с Zeppelin,Sabbath,Purple,минем през 70-те с Judas Priest,Motörhead,Iron Maiden,дори в ***-метъла,където Metallica най-вече се изявяват,може до утре да спорим дали Megadeth или Slayer не са дори и по-траши.Много бос и гол се изказа,много.
143
6
 
5
 
! Отговори
ura za BULGARIA преди 6 години
Evrowiziata predade izkliu4itelen koncert ot Kinef ot kadeto tejkoto ikonomi4esko polojenie na Urina izobsto ne se useti. horata peeha, tananikaha, i verno i falsivo no usmihnati, veseli i jizneradostni.vtoroto mesto na kristinaka e gulemia uspeh na milata ni Boikkovina koiato vse po mydro kra4i kam ceckovinno drjavno upravlenie
142
7
 
21
 
! Отговори
Благо преди 6 години
На мен също ми се доплака ! Така да ощетят Родината!
141
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 214 До 2000 година Металика са доста известна метъл група,нещо като създатели на метъла,след това са известни само като Металика.В днешно време са просто група възрастни музиканти ,правещи що годе тежка музика за да се харесат на младото поколение.Определено не стават за Евровизия .Котън клуб си е котън клуб .Сещай се !!
140
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори и га го манипулират, КРИСТИЯН КОСТОВ е талант от световна величина с българска кръв. Детето се разплака, за това, че не ни е класирало първи, а не (единствено) заради личните си амбиции. RESPECT!
139
9
 
8
 
! Отговори
До 214 преди 6 години
Кои са Металика и какъв е този Котън клуб, да не пеят в него? :)))
138
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не го гледах, Какво се случи? Кристиан не беше достатъчно обратен и ексцентричен за еврогeйцитe ли? Обикновено това е критерият за такива състезанийца.
137
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Икономиката на Португалия пропада с всяка година (по-зле са от нас в ЕС) и се нуждаят от малко съпорт. За Украйна или добро, или нищо.. Но на всички, гледали финала миналата година, още им се изравя косата при спомена за виещото грозилище, което изпревари по политически причини нашата Поли. За Кристиян няма какво да се притесняваме.
136
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 214 всеки си има цена ,срещу определена сума съм сигурен ,че и Металика биха изнесли концерт в Котън клуб.