Деца купонясват на Слънчака до зори, а няма кой да ги глоби!

Кали се ядоса от двойния стандарт, защото синът й отнесе санкция
33


Синът на певицата Кали глобен с 300 лева, бил навън след 22 ч.

Певицата изрази своето недоволство в ефира на Bulgaria ON AIR заради това, че законът не важи за всички, които го нарушават.

Още по темата

"Нормално е да напишеш акт на 17-годишно момче, което след 23 часа е бил навън. Но защо не пишат такива и на другите, които по морето цяло лято са по улиците и до по-късните часове на нощта?". Това попита в телефонна връзка за "България сутрин" певицата.

Най-големият син на Кали - Георги, се возил в автомобил, шофиран от 18-годишно момче. В колата са били четири момчета - две на 18, които, по думите на певицата, са били придружителите на другите две - на по 17 и половина години младежи.

"Те са извършили нарушение на зелен светофар за десен завой, при който те продължили направо, което е нормално за млад шофьор. Скоростта не е била превишена, децата просто са се объркали", обясни Кали.

Тя е съгласна детето й да получи акт, щом има нарушение, но възразява срещу думите на полицията, че двете момчета на 18-години не се водят придружители на непълнолетните двама други, защото "те не са ваши роднини".

"Ще позволяваме на много по-малки деца да размахват среден пръст по телевизията, но ще затваряме други в Районното, на които им остават 2-3 месеца до навършване на 18 години, защото били навън след 22 часа", възмущава се певицата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: КалиглобаBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
7
 
40
 
! Отговори
Проктолог преди 6 години
На мама дИтето, как така акт ще му пишат. Пишман родител е тази, освен, че е пишман певица и дваж повече пишман VIP. Излага се за пореден път в името на рекламата.
4
2
 
52
 
! Отговори
инструктор преди 6 години
;на зелен светофар за десен завои минали направо;объркали се децата;...............алоууууу на това му се вика минаване на червен свтофар,,как ги взимате тея книжки еи........минаване на неразрешен светофар е супергрубо нарушение..................
3
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фейсбукът е виновен. Родителите и горките ангелчета нямат никаква вина.
2
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледаме безкрайния сериал - "През просото".
1
6
 
9
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Има много лоши хора.Не знаеш кой може да ти навреди и какво може да ти се случи.