След 18 години: "Цвете за Гошо" с песните на Георги Минчев

Фестивалът ще е на 9 и 10 юни в Южния парк, в София
22 май 2018 12:23,
9

Вече 18 години една хубава традиция не спира да събира стотици любители на емблематичните поп и рок песни, изпълнени от легендата Георги Минчев.

Васко Кръпката, който е организатор на събитието "Цвете за Гошо", смята, че музиката на Георги Минчев прехвърля в един друг свят.

"Правим това събитие, за да помним песните и творчеството му. Тази голяма душевност и болка, с която той следеше случващото се в България, го погуби.

На него страшно много му пукаше и затова отлетя на небето толкова рано", каза в "България сутрин" по Bulgaria On Air музикантът.

По думите му в песните на легендарния певец има енергия, човещина и голямо забавление. Музикалния фестивал "Цвете за Гошо" ще се проведе на 9 и 10 юни на поляната в Южния парк, в София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Слушател 4Значи, харесваш чалга и гледаш учиндолския селЕндур. :)
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Слушател 4"Никога не съм го харесвал като певец!"---На Слушателя У приемателя! :)Някой да те е карал да го харесваш? НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ НЕПОДГОТВЕН! Спестявам епитетите!Георги Минчев си отиде рано и нелепо, но все още негови съученици и състуденти, приятели и съмахленци сме живи!ВСИЧКИ В ЮЖНИЯ ПАРК НА 9-ТИ И 10-ТИ ЮНИ !
4
27
 
1
 
! Отговори
Слушател преди 5 години
Никога не съм го харесвал като певец!
3
2
 
30
 
! Отговори
Гого преди 5 години
"Бяла тишина" е една от най-хубавите песни в българската музика! Невероятна класика и супер приятна за слушане! Това е истинска музика, а не разни бездарници да пробутват "Шушана" и подобни извращения!
2
3
 
30
 
! Отговори
Jersey преди 5 години
Той е великан...Изхвърлете си смарт-фоните и си пуснете "Бяла тишина" и ще се влюбите неусетно!!!!Пустотата ни превзе и вече няма такива хора... дано греша!
1
3
 
30
 
! Отговори
Коко преди 5 години
Голям беше , наистина.Добрите хора рано си отиват.Бог да го прости !