Откровено бедствие! Едно си малка Сузанита знае, едно си бае

Накъде върви младата певица...
24 юни 2018 20:25, Александър Попов
77
Откровено бедствие! Едно си малка Сузанита знае, едно си бае
Снимка: Instagram

Сузанита е на 15, а вече даде достатъчно поводи за размисъл. Заради нейните изцепки в клипове и социални мрежи се самосезира дори Агенцията за закрила на децата. Естествено, без да открие някакви нередности, пише Tialoto.bg.

Миналата година тя успя да постигне мечтата си - да стане известна и всички да говорят за нея. Към момента се заблуждава, че този интерес е равнозначно на фенове, но все още е далеч от времето, когато може да се мисли за звезда. Дъщерята на Орхан Мурад бе категорична пред "България днес" - "като наложиш името си, ако решиш, тогава можеш да започнеш да възпитаваш. Голотата, средните пръсти и "мръсните" танци на сцената са едно, истината каква съм аз в живота е друга". Може и така да е, но как пък досега не видяхме нещо от "другата страна".

Непрекъснато повтаря мантрата, че скандалът продава. Така е, но когато зад даден артист седи само скандал се получава едно голямо нищо. И негативизъм към цялото семейство, което едва ли им е приятно. И понеже натъртва как никой не върти песни на баща й в момента да припомним - Орхан Мурад не стана известен със скандали. И то в далеч по-бурно време. Сигурно пътят му е бил по-трънлив, но пък хората го знаят и до днес. А по негово време също имаше някои по-скандални изпълнители. Които историята забрави...

Тази седмица Сузанита даде интервю, в което продължава своята безсмислена линия. Чуди се защо хората се възмущават, че правила секс на 15, та то 80% от връстниците й правели. Защото поколението й бързо се развивало. Гаджето й сега завършвало висшето си образование, оставало му само един изпит. По принцип това може да му донесе неприятности, но пък си знаем, че у нас законите са направени, за да не се спазват. А закони има, независимо дали ни харесват, ще се обявяваме за моралисти и т.н.

Пушела по 4-5 цигари сутрин с кафето, даже не ги допушвала. И в крайна сметка не й даваме парите. То оставаше ние да й ги даваме. И родителите й разрешавали. Благодарна е на същите родители, че не държат да е отличничка. Майчиният съвет гласи: "По-добре да печелиш от това, което обичаш, отколкото да имаш две-три висши образования, а да няма какво да ядеш".

Всичко е точно, но защо тези нейни навици не си остават в семейната среда, която ги толерира? Пушенето на марихуана също е противозаконно, независимо дали Сузанита го имитира или не. Пак е неин избор, но да не го натрапва. Защото има родители, които се борят срещу тези зависимости на своите деца. Но видимо тя няма как да го разбере.  

На Сузанита й се възхищавали, "защото се иска сила, за да си скандален". Има ли смисъл въобще да говорим за ценности? Всъщност, малката певица не е национален проблем, нито е най-скандалната, нито е най-известната, нито ще направи голяма кариера. Проблемът е, че има хора, които й се възхищават на силата й.

За радост, има и други тийнейджъри. Които не са скандални, не са медийни герои, но пък в тях е надеждата да станат стълб на едно гражданско общество. Които ще градят, докато други скандализират за малко слава...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Авторе, проверявай си данните преди да пишеш глупости. Секса с 15 годишни не може да донесе никакви неприятности понеже си е напълно законна дейност.
44
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина пълна деградация на медиите! Занимават ни всекидневно с едно просто нагло, за малко да напиша k.у.р.в.е, но нали съм възпитан, не го написах. Абе, на Земята живеят почти 7 млрд души, всеки ден стават разни неща, вие ни занимавате с някакво там!
43
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето ги родните гинеколози - и те не могат да абдикират от своята печалбарска отговорност. chick-chat.org/index.php?topic=233.70;wap2
42
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименА колко маточни тръби са клъцнали от гинекологичната мафия аааа? Прокурорска проверка за такива и таен клиент със здрави тръби за да отлежат по панделата. Гинокологичната мафия е нещо което ако българските жени проговорят ще стане известно на обществото.
41
10
 
37
 
! Отговори
:-) преди 5 години
Оставете го детето на мира. Политицете ни са скандални, ама нищо не пишеш Са шо за тях. Скандална е Теменужка Върбакова.
40
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая пък коя е?! Явно съм пропуснала раждането на поредната еднодневка. Е, нищо, нищо, нека се радва малката кифла, че няма да продължи дълго. Щото като стане на 20 ще има други начинаещи звИзди, по-млади и по-скандални и тая ще я забравят. Не е нито първата, нито последната, дето си мисли, че с едните цици може да постигне нещо, ама обикновено накрая става едно голямо нищо.
39
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаше едно интервю с един от специалистите по репродуктивно здраве - Щерев ли беше, или Стаменов - при въпрос защо толкова много жени имат репордуктвини проблеми, човекът се чудеше как по-внимателно да го каже - нравите са се променили и вследствие аборти и безразборен полов живот нивото на безполодие у нас е равно на това в нация от около 70-80 милиона. Ясно, че и те вземат пари за инвитрото и бутат жените натам, ама тя ако е забременяла, няма да ходи за инвитро, нали?
38
2
 
42
 
! Отговори
Ами касае ни преди 5 години
Не знам защо казвате, че разгулното поведение не ни касае? Тя ще прави секс, от инфекциите и разюздания полов живот после идва инвитрото - 5 000 * 4 опита - ей ти 20 000 от нашия джоб. Отделно другите лечения. А за пушенето - хора спрете се, бе, 5 човека от обкръжението ми се разболяха от рак и всичките бяха пушачи и алкохолици - цироза от пиене, белодробен рак загубихме съсед, рак на гърлото двама в последните години. По една кутия най-малко на ден пушеха. Загинаха и непушачи, но от друго
37
2
 
48
 
! Отговори
mnk преди 5 години
Истината е в последните две изречения. Тоя малък *** не трябва да му се обръща повече от нужното внимание. Има и свестни деца, които са бъдещето на България.
36
3
 
59
 
! Отговори
toto преди 5 години
Абе, хора ! Световно по футбол е ! Какво се занимавате с тази "кифла" ! Чакай ,че обидих кифлата ,някаква маззззззна мекица............
35
25
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер е.
34
2
 
80
 
! Отговори
1234 преди 5 години
В Турция нейната религия дали позволява подобно поведение? А в България всичко е позволено....
33
2
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да пази България
32
2
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото по-бързо се "развива" това момиче, толкова по-бързо ще залезе, а това е добре за обществото.
31
37
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Балканската котчина булгейрия е обитавана само от утайката на рода адамов.
30
4
 
46
 
! Отговори
Grom преди 5 години
Едно време така за Сашка Васева постоянно се пишеше. В България най-добре се доказва максимата, че няма лоша реклама. Сузанита е просто поредният пример .
29
2
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направихте и реклама, айде сега да я забравитв за....... завинаги?
28
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 35Е виж в кой сайт си
27
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кога в медиите трябва да срещаме името на този мърляв, неграмотен ***. Дори статия за изгубена крава би била по-интересна.
26
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Как ще изглежда Сузанина на 30? Като автомобилна катастрофа" - и по-рано ще стане :)))