Mamma mia: В ритъма на ABBA – със стойностна музика

Светът отново се зарази с "вируса" на ABBA
Обновена: 20 юли 2018 11:43 | 20 юли 2018 11:37,
13

Журналистът Георги Тошев представи новата книга "Mamma Mia! Филмът. Продължението", посветена на незабравимата шведска група АББА. В нея той разказва за това, което се случва с членовете на групата през последните години.

Журналистът вече издаде книга, посветена на шведската група, а също така е автор и на документален филм за нея. Георги Тошев сподели, че е имало много знаци за това, че светът отново ще се зарази с вируса ABBA.

"Това, което се случва дава отговор не само, че доброто забравено старо, винаги ще е актуално, но има и нещо, което се нарича дефицит. Дефицит на стойностна музика или на музика, в която има ритъм, текстове, които разказват истории, които всеки един от нас е преживял. Може би там е разковничето на успеха на продължението", сподели Георги Тошев пред Bulgaria ON AIR.

Той разказа и за това как една публикация в социалните мрежи, че групата е в студио за запис, се превръща в по-голяма новина за света от международните политически теми, а е коментирана също от лидери като Доналд Тръмп и Владимир Путин.

Авторът на книгата е използвал факта, че се е срещал с всеки един от членовете на "АББА".

"Аз исках да разкажа какво се случва с четиримата на базата на личните ми срещи", допълни Тошев.

Той каза също, че можем да очакваме нови записи от шведската група през декември, а за автора пък предстои да представи книгата си и други свои произведения, на фестивала "Арт - поток" в община Царево.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква е пък сега тая ис.терия? Танцова музика от 70-тте години на 20-ти век. Какво толкова. Бийтълс и Куийн бяха много по-стойностни и ценни. Но какво от това? На който не му харесва, да не ги слуша.
10
4
 
3
 
! Отговори
фен преди 5 години
Фенове много, но малцина са тези, които могат да влязат в ритъма на АББА:)
9
2
 
2
 
! Отговори
фен на АББА преди 5 години
До Анонимен 5Възможно е!По какво съдиш ако не е тайна?Я ме проагитирай,та да станем двама!Давай, да ти чуя гласа меден загорски!
8
2
 
3
 
! Отговори
До Анонимен #2 преди 5 години
А аз пък, като прочета подобни коментари, гарнирани, естествено, с неграмотно писане, искам просто да пов.рна!
7
1
 
11
 
! Отговори
Демокрация е преди 5 години
На който не му харесва АББА може да слуша говедарския мормонски хор на щата Юта, оркестър Лулуги или кахърни песни от многострадални турски сериали.
6
2
 
9
 
! Отговори
Меломан преди 5 години
От все сърце приветствам събирането на АББА и с нетърпения чакам новата им музика, но едва ли ще успеят пак да създадат шедьоври като навремето. Птичката каца веднъж на рамото и всяко нещо с времето си.
5
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АББА не е стойностна музика.
4
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разликата между ДИжей Бобо и АББА е като между Арета Франклин и Ирина Флорин.Не сравнявай несравними неща.Явно си от пънкарското поколение.
3
1
 
15
 
! Отговори
До 1 -ха-ха преди 5 години
О,не е паднало нивото.Със Криско,Сузанита ,Гери Никол и подобни измислени,,звезди" даже се е вдигнало..А като сложиш и хората на Азис,Стораро,Глория......Цикория,Магнолия ,хептен
2
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като чуя аба и дижеи бобо лошо ми става
1
24
 
2
 
! Отговори
haha преди 5 години
Отвратително преекспонирано представление. Толкова ли е паднало нивото, че се превъснасяме по подобни "творби"?