Циганин до интелектуалец... Откровенията на Азис за различните

Причина за коментарите на новата му песен – различния му етнос
18 сеп 2018 16:30,
100
Циганин до интелектуалец... Откровенията на Азис за различните
Снимка: LOVE style

"Човешката природа е жестока към всяка чужда грешка.
Различните са тук - не са измислени. И кой реши, че те са грешка?
Кой?
Отхвърляме ги, обругаваме ги. По тях крещим... защо?
Простаци ли сме, невежи, зли ли сме?
Или сме жестоки хора, забравили, че са добри?"

Посланието на песента на Азис, обаче, сякаш остана неразбрано. Грешка в превода, може би?  Сигурно. Но хулите не спряха. Не спряха по него, по Цветана Манева. Защото циганин е дръзнал да застане до интелектуалец. В това бил проблемът. Така смята самият Азис.

Още по темата

"Вярвах, че ще има реакция от страна на хората, които не слушат този жанр, но чак това, което се случи и излезе извън всякаква представа за човешко отношение, не съм си и представял. Това, че съм циганин, застанал до икона на българското кино е причина за целия взрив". Това каза Азис пред списание LOVE style.

Хората, които критикуват новата песен на изпълнителя "Позна ли ме" и участието на актрисата Цветана Манева в него, твърдят, че причините за негативната реакция са други. За Азис, обаче, ядрото на възмущението идва именно от различния му етнос.

"Постоянно се сблъсквам с това. Цветът на кожата ми не позволява да мина незабелязано", споделя в интервюто си изпълнителят.

Кралят на поп фолка разказва също и за своето преживяване във "ВИП Брадър 2", което никога няма да забрави.

"Там срещнах голямата си любов – Катерина Евро. Приятел, който обожавам и до ден-днешен", споделя Азис.

Звездата отрече всички слухове за разрив в отношенията с майката на неговата дъщеря.

"Не вярвайте на нищо, което не е казано от мен или близък до мен човек. С Гала сме си в прекрасни отношения", категоричен бе певецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
4
 
! Отговори
точка преди 5 години
Посланието на Азис беше много ясно изразено когато на плакат заголи дирник до паметника на българската светиня Васил Левски.Това е той,това е неговата същност и отношение към българите и България.Всичко впоследствие от него е лицемерие и нагаждачество.Само заради онзи отвратителен плакат на светото за всеки българин място този чалгар не трябваше изобщо да бъде допускан в медийното пространство. Всички които го подкрепят и му дават поле за изява са като него,погазват светините ни,жалки твари.
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не са "откровения" а НАТРАПВАНЕ.Писна ми да се натрапват чалгаропитеците.
52
0
 
10
 
! Отговори
Никол Моторчева преди 5 години
До 49На мен също ми цензурираха не само тази дума, но и ***. Й. Му. На. и Чал. ***. От страх, че може да обидят някоя *** местна скочуба, или пък някой пристигнал от Африка или Азия мортудук, скоро целият български език ще бъде цензуриран и тогава ще трябва да говорим и пишем я на китайски, я на пакистански. Родна реч, омайна сладка, сбогом и на теб и на всичко българско...
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хафтееее... да си плати данъците първо и после да ръси акъл из нета х'Азис
50
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветана Манева беше икона на българското кино.Е вече не е.Тя доказа,че никога не е късно да станеш за резил.Рядко бездарен и безсмислен клип,който ако не беше на Азис никой нямаше да погледне.А Азис даже и пее фалшиво
49
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че кое му е "различното" на бай Васил - чалгар, като 90% от населението в България... Това, ако е различие...
48
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало, написалите сте думата в заглавието, после ми я цензурирате?!?!?Много е лицемерно.
47
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До тУРчинА.Ей, турчино, преди да сипеш клетви за Българите, питай сърбите, черногорците,гърците, кипърците, арменците, грузинците, кюрдите, сирийците, египтяните и за който искаш, и ще получиш отговор на въпроса кой е проклетият род на кръвниците - турците.
46
2
 
31
 
! Отговори
Сократис преди 5 години
Направих си труда да изгледам прословутия клип и останах погнусен от наглостта на певеца и слабоумието на актрисата.Певеца отправя послания и вопли за нещо, което никой не му е отнел и има пълната свобода да се чувства различен да живее с еднополовия си партньор, което и демонстративно направи с "китаеца", чиято им "сватба" беше шумно рекламирана от същите тези медии.А актрисата...тя просто е изпаднала в сантиментална депресия и певеца се е възползвал от нея.Подло са я изложили на стари години
45
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На снимка да го видя,шамар му удрям.
44
9
 
5
 
! Отговори
do Turchin преди 5 години
Saglasen sam. Za jalost BG, dali zaradi politikata, dali zashototo sme si takiva ne sme tolerantni kam nishto i kam nikogo. Dai ni samo da mrazim, da pluem...mnogo jalko..Chudq se kade e problema, no qvno ot prednite godini vazpitanieto..Dori decata kato si igraqt se vijda agresia i nenavist, zlova, revnost...sami se zatrivame
43
1
 
18
 
! Отговори
кукла преди 5 години
Абе тоя индивид защо се представя за различен. Беше едно време различен и някои му се връзваха на мурафета. Но сега ни се навира като обикновен, мъж като всички други мъже. Нещо тая песен ли е какво ли не е адекватна за него. А Цв. Манева май нещо е обедняла за пари или нещо я хваща старческото слабоумие. Иначе не разбирам какво иска да каже.
42
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато "искаш промяна"в обществото,в което живееш,докато си пробутваш клипа на пазара,от което чакаш пари е пошло.
41
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Драги социалисти,драга другарко Манева,драги другарю Азис,никой не отхвърля и не обругава различните,но те трябва да покажат,че искат да ги приемем,като работят върху себе си и се трудят.Не,като ни ругаят,крадат,убиват,изнасилват...Не може,само да "застанат"до интелектуалец в някой клип и Хоп!веднага да стане промяната.
40
0
 
7
 
! Отговори
E преди 5 години
На 200 ракия съм, и този е последният човек за когото бих се сетил. За всички които им пука:Много сте зле!Наздраве!
39
0
 
6
 
! Отговори
Тиквун Президент преди 5 години
Че интелектуалец е ми чи къ
38
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като е такъв интелектуалец защо не плати обучението на "брата" тъкач в колежа (средното специално) Кембридж, ами крие данъци. Всеки все някакви многострадалци го раздават. Освен права ромите имат и ЗАДЪЛЖЕНИЯ!
37
0
 
12
 
! Отговори
ко а преди 5 години
*** много -интелектуалците малко...
36
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
просто той се "изучи" на кого да се под..***..з.ва , да уго..д ничи и навлезе в графата "таланти" , определяни от сегашните ни управляващи , иначе е посредствен ,на равнище певец от лятото по Черноморието ни , с пари на Сорос се опитаха да го представят за "костинбродски славей" легенда за трудна съдба , а в същото време много българи си заминаха ,без даже някой да си направи труда от същите управляващи разберат имат ли качества и как да бъдат развити в името на обществото- чалга история
35
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
как ще ги отхвърляме!!! Премиер и президент имахме от тази етническа група. С действията си заслужиха да ги обругаваме.