Трагедия отмени европейското турне на Godsmack

Концертът в София също отпада, търси се нова дата през 2019-та
Обновена: 16 окт 2018 19:21 | 16 окт 2018 19:19, Красимир Ангелов
6
Трагедия отмени европейското турне на Godsmack

Рок любимците от Godsmack ще отложат предстоящото си европейско турне заради неочакваната смърт на сина на китариста Тони Ромбола.

Още по темата
В официално изявление Съли Ерна сподели становище на групата, касаещи последните събития:

"С най-голямо съжаление от името на нашия китарист Тони и жена му Сю, пиша лично това съобщение до всички наши фенове по света, за да ви кажа, че Тони и семейството му преживяват загуба, която никой родител не заслужава. Синът на Тони и Сю - Джо Фей, почина неочаквано миналата седмица на ранната възраст от 34 години. Той беше един от най-добрите и мили хора, които някога съм срещал. И най-важното - Джо беше фен, както всички вас. Той буквално преживяваше успехите на Godsmack чрез баща си. Винаги беше много развълнуван и горд да бъде около нас и ще ни липсва дълбоко.

Докато още чакаме повече информация за случилото се, най-учтиво ви молим да уважите личното пространство на Тони и семейството му. Оценяваме търпението ви, молитвите и подкрепата в този момент. Обещавам ви, че ще се завърнем по-големи и по-силни в началото на 2019-та и ще свирим на всички планирани концерти в Европа и по света. Бъдете готови!"

Европейското турне на Godsmack беше планирано да започне от Стокхолм на 29 октомври и да завърши в София на 27 ноември. Цялото турне сега се измества за началото на 2019 година, като детайлите ще бъдат съобщени съвсем скоро, съобщават организаторите на концерта у нас от Bulgarian Live Music.

"От името на Bulgarian Live Music искаме да изкажем дълбоките си съболезнования за тази ужасна трагедия. В момента работим по новата дата за следващата година и съвсем скоро ще обявим кога групата ще направи шоуто си в София. Билетите, закупени до момента, ще важат за новата дата и без да е нужно презаверяване. След обявяването на новата дата всички, които нямат възможност да присъстват, ще могат да върнат своите билети", споделят организаторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
14
 
! Отговори
123 преди 5 години
Ужас. Това е най-гадната причина за прекъсване на турне. Това си е най-гадната причина за каквото и да било де.
3
7
 
7
 
! Отговори
Чачача преди 5 години
Къде са фанатосите да разтълкуват случилото се в техен стил? Нещо за възмездието на бокккк, примерно
2
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Тиквата е още жив...Несправедлив свят!
1
56
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лека му пръст на момичето да почива в мир...ама кои са тия?