Да печелиш от вкъщи: Адел трупа кинти без да пее!

Певицата ще вземе над 19 млн. долара за 2018-а
13 ное 2018 21:35, Иванка Гъркова
9
Да печелиш от вкъщи: Адел трупа кинти без да пее!
Instagram
Без да е издала нито една нова песен и да е ходила на турнета, Адел е спечелила 19 млн. долара (близо 15 млн. паунда) за 2018 г.
 
През последните няколко години певицата остави кариерата на заден план и се фокусира върху семейството, което по нейните думи "често пренебрегвала". Докато тя си стои вкъщи и се грижи за своя 6-годишен син, приходите от нейния бизнес са скочили на 33 000 долара на ден през последната година, пише The Sun.
 
Според информация на изданието, 30-годишната изпълнителка има две музикални компании, които се грижат за нейния имидж и продажбата на албумите ѝ. Първата – Melted Stone Ltd реализира нетна печалба от 622 548 долара, дъщерната на нея – Melted Stone Publishing Ltd. прави печалби от 10 523 731 долара. Тези суми правят Адел една от най-богатите жени в бранша.
 
Когато стана на 25 и издаде албум през 2015 г., певицата сподели пред медиите, че няма да позволи парите да променят живота ѝ. Тогава тя призна, че не я блазни пазаруването на луксозни марки. "Искам да имам истински живот и да не губя връзка с реалността", коментира тогава Адел.
 
Няколко години по-късно животът на звездата се промени тотално. В момента тя разполага с частен самолет, с който пътува по участия и почивки. Той струва 64 млн. долара. За нея се грижи екип от стилисти, гримьори и фитнес инструктори. Освен това тя има личен асистент (пиар) и свой бодигард.
 
В момента Адел живее в Лос Анджелис, в съседство с Дженифър Лорънс. Очаква се в края на декември 2019 г. да пусне нов албум.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Мюмюн преди 5 години
В чест на Адел, наградати Грами се преименувант на КилоГрами.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хитра еврейка !
6
0
 
1
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Верно ли има фитнес инструктори? Това трябва да е фалшивата част от новината.. Няма проблем човек да си промени мнението, тея неща не са същите като луксозни марки - разхищения и перверзно пръскане на пари. Изброеното са практични неща които може човек да си ги поръча, ако може да си ги позволи.Тя уж не е баш поп-поп певица малко по софистикейтед е, ако ме разбираш, уж беше и няма проблем и да е, това че е отебала индустрията, нарцисизма и журналята е добре, доказва че е с всичкия си мисля
5
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В момента Адел живее в Лос Анджелис, в съседство с Дженифър Лорънс. Очаква се в края на декември 2019 г. да пусне нов албум.А аз си мислех че е отишла да живее на пъпа на света Масква путинская.
4
10
 
10
 
! Отговори
Пее измъчено преди 5 години
Станала ще да е още по-дебела и е трудно да се движи. За мен песните й са едни измъчени и вие като сирена. Не знам що толкова я лансират. На мен ми харесват мелодични гласове като този на Деми Ловато, Тейлър Суифт, Кеейти Пери, които пеят много по- естествено като певици.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фитнес инструкторите напрамо да ги уволни.....всички вигдат резултата☺
2
5
 
10
 
! Отговори
Lemmy Kilmister преди 5 години
Това, че приходите и са скочили от както е спряла да пее е достатъчно показателно, че просто не трябва да се връща към пеенето.
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бетер депутатска работа.