"Не си сам" – общото парче на Кирил Маричков и JEREMY?

Представянето на песента ще е на 15 декември в София
14 дек 2018 15:45, Анисия Иванова
8

Рок групата JEREMY? издава за пръв път песен на български език, в която си партнира с рок легендата Кирил Маричков. Новото парче се казва "Не си сам" и има социална насоченост. Бандата вече има зад гърба си два албума и сама е отправила това предизвикателство към себе си.

Представянето на песента ще е на 15 декември - събота, в клуб "Терминал 1". Освен новата песен, групата и Кирил Маричков ще изпеят множество песни на "Щурците".

"Цялата банда JEREMY? сме големи фенове на Кирил Маричков. Запознахме се с него на едно събитие преди година. Посъветва ни, че трябва да направим и песен на български език. Първият ни избор бе именно той", обясни Ерсин Мустафов в "България сутрин".

Той допълни, че песента се казва "Не си сам", защото има послание към хората, че не бива да се отказват в своите решения.

Кирил Маричков пък сподели, че много се е зарадвал на поканата за съвместно парче. Сигурен е, че песента ще стане голям хит.

"Текстът на песента е чудесен и отговаря както на тяхната философия, така и на моята. Те реално са по-малки от моя син", категоричен е Маричков пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пардон, 69-та
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Е, щом сте свирили харТ рок, няма начин да ви позволят. Маричков, драги, беше един от малкото, които си позволяваха да говорят истини, по концерти, по радиа, в интервюта. А хард рока общо взето го "пуснаха" през 80-те, защото отприщваше енергията на непослушните, и вършеше работа на другарите. А Щурците през 99-та си позволиха в национален ефир да ззабият Бийтълс - грях, който не им позволиха до края.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този музикален инвалид кой ли го слуша. Добре че по бай Тошово време имаше връзки да се уреди да блее. А мойта група с която свирехме по квартални клубове ни изключваха усилвателите защото не блеехме а свирехме истински харт рок а това не се харесваше на комунистите. Свирехме музика която беше забранена и от там възникваха проблемите. А този пееше звън звън звън кой е навън. Детски песнички за музикални инвалиди. Но по онова време които блееха по поръчение на партията ги даваха по телевизията.
4
0
 
4
 
! Отговори
тет преди 5 години
кви са тея бездарни *** бе? Забравиха от къде са тръгнали май трябва някой да им припомни....
3
0
 
5
 
! Отговори
клхн преди 5 години
добре! но важно е къде е смесвана!! ако е тук не вярвам да зву4и добре! а и по кой тв канал ще се върти??
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кирил маричко е убиец, който пиян уби в катастрофа невинна жертва!Мястото му е да гние зад решетките, комунистически кадър и плагиат, крал песни то запада и представял ги тук като свое лично творчество!Жалък дядка, страдащ от мания за величие!
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доста неприятно и бездарно