D2 подгряват с "Марс": Подготвят концерт и турне

Премиерата на новото видео ще е на сцената в София
11 яну 2019 16:07, Петя Славова
2
D2 подгряват с "Марс": Подготвят концерт и турне
Снимка: D2

D2 решават да съберат феновете си на 26 януари. Именно тогава ще покажат официално за първи път и видеото към новото им парче "Марс".

Песента е по музика и аранжимент на D2, a текстът е създаден от Руши Видинлиев, с когото групата работи и по предишния си сингъл "Егоист". Песента е записана през лятото на 2018 г. преди Деян Каменов – Дидо да влезе в риалити шоуто "Фермата", а клипът - малко след като вокалистът на D2 стана победител в шоуто.

Режисьор на видеото е Валери Милев, който предлага на почитателите на хубавата музика уникално визуално пътешествие към далечните светове на "Марс". В абсолютен синхрон със стилната визия на клипа е и очарователното присъствие на красивата Радина Филипова – талисманът на българската художествена гимнастика.

Тук може да видите официалния тийзър на "Марс"
.
Веднага след официалната премиера на "Марс", D2 стартират и национално клубно турне в повече от двайсет български града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: концерттурнеМарсD2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
сф преди 5 години
требва първо да си намерат истински певец тоа дидо е пълна трагедиа не го бива
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаше D2 когато Дичо беше фронтмен на групата.След като взеха Дидо се обезличиха.А Дидо е само на сметка от това защото той солова кариера не може да направи понеже няма хубав глас. Не пее, а мучи.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
смех,па тоя дидо не може да пее , опосумите го сложиха на финала и сигурно нищо не му платиха,щот видите ли реклама му направиха - на тръгва на селско турне - Стига правихте хората на *** !