"Мери бойс бенд" – 24 г. вдъхновение на сцената

Бандата ще отпразнува почти четвърт век с концерт
23 яну 2019 12:23,
6

Една от вечните български банди отбелязва цели 24 години на сцената. “Мери бойс бенд" ще отпразнува почти четвърт век на 9 февруари в Sofia Live Club само часове преди рождения ден на вокала на групата Мария Мутафчиева. 

"В един момент спираш да се интересуваш от годините и продължаваш да създаваш музика. През всички тези години обаче хората са този движещ механизъм, защото ако ги е нямало тези, които са ми разказвали истории, свързани с наши песни, може би нямаше да продължа", сподели Мария Мутафчиева пред Bulgaria ON AIR.

По нейни думи е много лесно човек да се откаже, защото не знае дали музиката, която създава, ще достигне до хората и как ще я приемат. Изпълнителката обясни, че групата не се съизмерва с най-големия си хит "Непознати улици", а се оставя на вдъхновението при правенето на нови парчета.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вам же в ООН рассказал Президент,Что в этих войнах один лишь ответ.Русских нельзя ни когда победить,Можете только себе навредить!
5
1
 
3
 
! Отговори
WTF преди 5 години
Една от вечните български банди .... цели 24 години на сцената......."и продължаваш да създаваш музика" ........."най-големия си хит "Непознати улици" ........ от далечната 2009 година ........ Nякой знае ли за някаква активност на групата през изминалото десетилетие ? ... Клубно участие?.... концерт?.... нов албум? ....
4
3
 
0
 
! Отговори
3edw преди 5 години
До АнонименКой ти натрапва Мери Бойс Бенд бе философе, капацитете . Винаги има по някой хейт, благодаря, че те има, това само потвърждава, че съм на прав път да ходя да ги чуя на живо. ..Некадърна е... айде да не казвам коя твоя роднина, че няма смисъл., ти си знаеш
3
4
 
1
 
! Отговори
Влади преди 5 години
За всеки влак има пътници, както и за всеки певец( певци) - слушатели!Графа да не би да е по-добър? Пък е лансиран от 26-7 години по всякакви медии, въпреки мяукането си.Тази група не е върхът, но има някои запомнящи се песни, напр. Огледало. Чуйте я, съвсем взета от живота.
2
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Доста агресия. Добре е, че имаш мнение, но то не направи на никого деня по-добър. Едва ли и твоя. Като не ти харесва, не слушай. Дано се освободиш от това вътрешно напрежение. Бог да те пази.
1
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не харесвам отдавна натрапваната на публиката посредствена група, която съществува, благодарение на нахалната некадърна певица.Тази група от миналото още лъха на мухъл, а равният бездушен тон на певицата с постановка на хорова певица от втори глас в хора, не може да внуши на слуха ми удоволствие от музиката. Песни за семейна среща, където любезно и търпеливо си изслушваме талантите. Ако лъжат себе си, нека не лъжат другите. Има и други музиканти, освен тях. Могат да преценят що е то музика.