Бащата на Кобака: Гледката беше страшна!

Рапърът и любовницата му се задушили едновременно в колата
19 мар 2019 07:20, Александър Попов
58
Бащата на Кобака: Гледката беше страшна!
Блокът, където се е разиграла трагедията. Снимка: Монитор

Бащата на загиналия нелепо рапър Кобака бил първият, който го открил задушен в гаража с неговата приятелка.

"Гледката беше страшна. Страшна. На никого не пожелавам да загуби по такъв начин детето си. Костадин ми беше слабостта. Угаждал съм му за всичко, а може би не е трябвало", заяви бащата Асен, цитиран от "Монитор".

В неделя около 7 часа сутринта той е открил труповете на сина си и новата му приятелка Валентина в автомобила "Мерцедес" в кооперация в Пловдив.

Още по темата
Преди да се отдадат на плътските си удоволствия Костадин и случайно срещнатата няколко часа по-рано 34-годишна жена се заключили в гаража. Тя била семейна и с две деца. Във фаталната вечер казала на близките си, че отива на тържество. С Кобака явно се запознали в дискотека и след купона там се пренесли в новия му апартамент.

Жилището обаче не било обзаведено и вместо да отидат на хотел, се качили в паркираната в гаража кола. Станало им студено и запалили двигателя, което довело до смъртта им. Когато близките им започнали да им звънят по телефоните от събота сутринта, те вече били мъртви, са категорични разследващите.

Костадин и Валентина са издъхнали едновременно и в смъртта им няма данни за насилие, считат от полицията в Пловдив. Случилото се е нещастие и инцидент, но не и двойно убийство. Според криминалисти гледката в гаража наистина е била потресаваща. Най-вероятно заради газовете от ауспуха на леката кола любовниците са заспали и са починали в съня си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: ПловдивКобака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гадна нацийка сте, еййЙЙЙЙ!
43
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми хетър си ми!"Каква била тая" ... Микаквото си иска е бе! НЕ СИ ТИ ТОЯ ДЕТО ЕРШАВА РАБРАЛИИИИИИ! ААА! КАЖИ БЕ!
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя циция нямал 50 кинта за хотел ли бе !
41
1
 
13
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Този човек е загинал по нелеп начин - в гараж , със запален двигател .Той е виновен - постъпил е като кандидат за пенсия без осигуровки .
40
6
 
22
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 5 години
До АнонименЕ той все тая какъв е. Поискал си, отворил му се парашута. Ама тя каква да е, а? Омъжена, с две деца и два часа след запознанство в дискотека започва да се чекне в колата. Кое точно в тази история не е ясно относно същността на жената? По-скоро на жените, като цяло ...
39
4
 
13
 
! Отговори
Никол Сеферова преди 5 години
Мен ми е любопитно , каква е била физиономията на бащата, като е видял голия Кобак ?
38
3
 
11
 
! Отговори
Томас Лафчис преди 5 години
Принципно по-логично е мъжа на тази жена да ги набара и да ги посече, но в крайна сметка, за децата е по-добре така.
37
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато не знаете историята не пишете. Не разбирам как всеки пише той какъв бил, тя каква била. Вместо да запазите мълчание.
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 33Така че не ми се прави на интересен, че ша ти избърша една баница у кухата глауу ...
35
2
 
7
 
! Отговори
Фен преди 5 години
Българина не се научи , че е много лесно да се отровиш при тези обстоятелства ?!?! След 48 ч. при тази температура се разтичаш по седалката на колата , жалко , Бог да ги прости!
34
1
 
18
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Откъде да знае че CO е отрова, нали е кобак.
33
12
 
5
 
! Отговори
КРИМИНОЛОГ преди 5 години
Двойните самоубийства са рядкост. Трябва да са били много силно привързани един към друг, за да го направят заедно доброволно. Най-вероятно са се нагълтали с хапове и заедно са заспали в колата. Романтично и доста криво. Има и вариант някой от двамата да е упоил себе си и своя партньор без добролното му съзнание и да ги е заключил в колата. Явно ще остане завинаги тази загадка. Да почиват в мир!
32
19
 
3
 
! Отговори
браво преди 5 години
опа, децата ще разберат, че баща им не си е вършил съпружеските задължения. който го е мързяло да си оправя жената, да си гледа сам децата, защото нова майка мн трудно ще им намери като се знае докъде е оставил предишната да стигне. злобейте, обвинявайте я, бъдете солидарни с горкия вдовец. горките деца.
31
8
 
18
 
! Отговори
Ветрувианския човек преди 5 години
Тия заслужават никой да не им стъпи на погребението.
30
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-гнусно ми е да си представя, с какво отношение ще си спомнят децата за майка им, и как тримата с бащата ще отидат на погребението...
29
7
 
26
 
! Отговори
Ветрувианския човек преди 5 години
Тази за една вечер излъгала, изневерила и се напила.Е колко търпение да има Дядо Господ, половината му от 10 заповеди нарушени в една нощ.Най-лошо за децата, че загубили майка си, разбрали , че е уличница и лъжкиня, а на всичкото отгоре няма как да са сигурни, койе е и баща им.
28
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма съмнение, че двамата са направили нещо, което сега ще направи много хора нещастни, но не влизайте в ролята на Бог.Около 95% от нас ще си заминат от този свят в страхотни болки. Болките от рак, сърдечни болести, хора умиращи дори от самота или с разбито сърце...Така, че недейте писа неща, които не разбирате.
27
5
 
6
 
! Отговори
Стеф преди 5 години
До МоралистПо тази логика колко трябва да се заличат докато стигнат до мас... аман от псевдо-моралисти.
26
7
 
29
 
! Отговори
Моралист преди 5 години
Не съм вярващ но след случаи като този съм склонен да повярвам в провидението. За съжаление това провидение застига нацията като цяло, едно общество, което издига на пиедестал eбaчитe, биячите, крадците и мошенниците не заслужава друго освен обезличаване и тотално заличаване от лицето на Земята.
25
1
 
20
 
! Отговори
Май... преди 5 години
...това за "гумената глава" не е било случайно...