Miry се забърка в крими афери и лятна любов

Готов е най-новият му шести авторски сингъл
Обновена: 18 юни 2019 12:41 | 18 юни 2019 12:40, Петя Славова
3
Miry се забърка в крими афери и лятна любов
Снимка: PR

Kinda Love You е най-новият, шести авторски сингъл на Мирян Костадинов и група MIRY, с който артистите разказват бурна история за една спонтанна любов, с обрати и неочакван край.

Сюжетът на видеото проследява необикновената среща на двама престъпници – тя е обирджия, готова да прегази всекиго, за да постигне целта си, а той – закоравял измамник, отдавна укриващ се от закона. Това нетрадиционно любовно приключение в стил "Бони и Клайд"успява да докосне по пътя си всеки с авантюристичния си дух и рокендрол отношение.

Kinda Love You ще познаете с характерния дрезгав глас на Мирян, оригинална композиция и текст. Записът на парчето е осъществен с инженер Живко Даскалов и Михаил Русев. Миксът на сингъла е направен от Янко Генов (Ирландия), а финалният мастеринг на аудиото е дело на Джо Лапорта (Sterling Sound) – един от най-търсените професионалисти в световната рок и поп музика.

Носител на "Грами" за работата си с Дейвид Бауи, той е работил с едни от най-изявените световни артисти, между които: The Weeknd, Foo Fighters, Imagine Dragons, Vampire Weekend, Big Sean, The Killers, Бон Джоуви, Армин Ван Бюрен, Тиесто и др.

Мирян Костадинов и група MIRY вече стартираха и серия от летни сценични участия – само в последния уикенд те бяха сред хедлейнерите на фестивала Craft Beer & Rock 2019 в Ловеч и на Радио Парк Фест в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
э23 преди 4 години
Средна работа - някак си не мога да го запомня това парче. Няма нищо по-характерно от останалите в този бранш
1
0
 
9
 
! Отговори
песимиз преди 4 години
Бездарни сте сите, беееее.