10 години без Джако: Как го помним?

Звезда или престъпник...
25 юни 2019 19:40, Дарена Найденова
34
10 години без Джако: Как го помним?
Снимка: Reuters

Къде бяхте на 25 юни 2009 г.? На плажа? В чужбина? В планината? На работа? Най-вероятно дори не помните. Но светът на музиката винаги ще запомни този ден като един от най-тъжните в своята история. В една прохладна лятна вечер, когато хората търсят какво да гледат по телевизията, всички програми изведнъж превключват на извънредни новини. Майкъл Джексън е в болница в тежко състояние.

Светът застива за секунди и всеки започва да се чуди дали това не е просто пореден трик на звездата, с който да възроди кариерата си. Дали пък отново не е просто леко предозиране с хапчетата за сън? Или пък всичко това е просто измама и всъщност това въобще не е Джексън в линейката?

За съжаление, всичко е истина и няколко часа по-късно е съобщено, че музиката завинаги е загубила Майкъл Джексън. Светът не застива за секунди този път. Той направо спира. Телевизионните програми спират всякакви предавания и започват да излъчват на живо всичко, което се случва пред болницата, пред имението на певеца – Невърленд и пред родната му къща.

Вижте още за Джако в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Педофилът Джако......
29
2
 
7
 
! Отговори
Поли преди 4 години
Той се казва Майкъл Джексън, не Джако! Помня го с прекрасната музика- текстовете, мелодията, танците. Той е най- великият шоу мен, няма други като неговите концерти, този огън, тази нежност и всички чувства, които влага в изпълненията си- всичко изписано, така че да надминава въображението ни. Помня и светлината и любовта, която разпръскваше, приканвайки ни да правим добро. Помня и къде бях- у дома, тъкмо бях приспала малкото си момченце. Помня болката и сълзите, които бликнаха неусетно...
28
2
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Че накрая взимаше по 30 млн. долара за 30 минути концерт - истерия...
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той е жив!Видях го по телевизора,прави се на жената на един консомолски активист.Ама като се върнаха от Франция ги запреха по арестите ,та да му земат паричките.
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми помним го с любовта му към децата... ;)
25
3
 
9
 
! Отговори
MJGeorge каза: преди 4 години
припадайте по дриско, гери, мери, тита, гита и т.н., тук не е за чалга поклонници. За по-големите MJGeorge каза: ако за толкова години не сте осъзнали какво е направил Майкъл за музиката и хората като цяло ....... е, ами пробитото се пълни по-трудно и от кухото. От рокаджиите малко повече респект към Майкъл, той винаги е бил фен на рока, има немалко рок песни, както и награди за рок вокал.
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Помня много добре! Бях на паркинг "Стура Овест" на А26 в Италия посока Савона! Беше много тъжно! Така че хората които обичаха Джако, съм сигурен че не са забравили къде са били в този ден!
23
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спомням си че бях на работа.Като малък харесвах Майкъл Джексън.Голяма работа беше.Обаче като попораснах почна да ми прави впечатление че ходи в компанията на машки дечица облечени в бели роклички-смисъл то хуу обича децата ама сексът и любовта нямат нищо общо.Няколко от хлапетата успяват доста точно да му дадат опусание на половите органи...Значи се е събличал по без *** пред тях.Извинявайте ама баща ми не си позволяваше да ходи гол *** пред мен...А тоя им е бил само приятел.
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този Майкъл Джексън е просто един лош подражател.ютюб "Человек-автомат" Махмуд Эсанбаев
21
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Помня го с това 4е брат ми като малък показваше някакви забавни танци, като от време на време се хвашташе за дюкяна и като го питахме кво прави казваше 4е танцува танца на Маикъл Джексън..
20
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв е този *** снимката? Това не е Джако. Jaco е един от най-великите музиканти на нашето време, безпорно признат за музикален гений от всички, ненаднинат досега и едва ли някой скоро ще се доближи до него, и умира 1987 година. А този на снимката някакъв танцувач ли е, какъв е, но няма нищо общо с Jaco, в ютюб е пълно с клипове на Jaco!
19
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този когато го чух за първи път през 80-те години, тогава бях 16 годишен, си помислих че пее момиче. По късно разбрах от една съученичка че бил момче. Не ме впечатли с някаква фрапантна музика и глас защото по това време слушах Пърпъл, Блек Саабат, Рейнбоу, Слейд, Сюйт, Форинър и още много други от техният ранг. Но за някой този беше върха на сладоледа. С изчанчените си клипове ги беше зомбирал до такава степен че те не чуваха повръщните му а гледаха лунната му походка.
18
3
 
15
 
! Отговори
а преди 4 години
Велик талант и, вероятно, педофил. Наистина са сложни нещата, но докато второто е спорно, първото не е.
17
9
 
7
 
! Отговори
1967 преди 4 години
Нашето поколение имаше невероятното щастие да расте с новата вълна в поп културата,метъла и дори "сръбското".В ония времена дори не всички го разбираха.Дали от оня ***, баща му, който химически го кастрира(ама и момчетата от хора на катедралата, ги сменят когато порастват), произтича славата и пътя му или просто съдба(маркетинг).Резултатът е потресаващ-години на върха.Да обвиниш това 'момче" за сексуални посегателства е все едно да обвиниш евнусите в харема, че са 'злоупотребили".
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички велики хора са били странни и зле разбрани. Майкъл е един от тях! Всички помнят странностите му, но забравиха великите му песни и текстове. Аз ги помня! Както помня и деня в който си отиде. Дори и сега често си мисля , колко прекрасни песни останаха неизпяти. Вечна му памет!
15
11
 
8
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
Като - Мачкал Чесън.
14
5
 
11
 
! Отговори
Ким Джаксън преди 4 години
Той не е "Джако"! Той е Майкъл Джаксън!
13
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Помним го като пeдoфил и пeдeрaст.
12
13
 
7
 
! Отговори
Джако преди 4 години
Хей ръчички хей ги две, те пошляпват дечица най-добре
11
9
 
19
 
! Отговори
Ким Джаксън преди 4 години
Помня изключително ясно онази черна нощ, 25 срещу 26.06.2009! Помня как в онзи миг светът спря! Помня как моят свят се срути! Светът изгуби велик творец и велик Човек! Майкъл не само ни подаряваше музиката си, не само ни усмихваше, не само подлудяваше феновете! Майкъл лекуваше света, лекуваше децата, спасяваше човешки животи, буквално! Светът изгуби изключително добър, харизматичен, загрижен и талантлив Човек и все още не го осъзнава! Замълчете и не говорете глупости, поне днес! R.I.P, Michael!