Със звезди от 2 страни: "One Love" стартира в Банско

Дуетите на Графа със Слаткаристика и Next Time предизвикаха фурор
22 юли 2019 17:15, Красимир Ангелов
5

Снимки: ХАЙЛАЙФ

Дуетите между Графа и Слаткаристика, както и между Графа и Next Time, предизвикаха истински фурор сред публиката по време на старта на турнето "One Love" в Банско.

Мощен звук и чудесно режисиран спектакъл със звездите на двете държави създадоха незабравими емоции на всички, станали част от фестивала. Старт на вечерния концерт дадоха две млади и талантливи момчета – Денис и Антон, възпитаници на Национално музикално училище "Любомир Пипков". Славеят на Фермата – Лилия Семкова, пък изпя микс от българо-македонски народни песни.

След това Дидо и Митко Кърнев от Д2 зарадваха почитателите на рока и изпълниха вечните си песни, а Михаела Филева събра погледите на всички с хореографията си, танцувайки заедно с балета си. Next Time пък за трета поредна година поднесоха на гостите компилация от рок и етно парчета, а дуетът им с Графа – "Свобода" предизвика бурни реакции и аплодисменти от публиката.

Слаткаристика впечатли феновете си с външния си вид и изпълни най-популярните си хитове, сред които "Терориста" и "Марадона". Финалът на вечерния концерт бе поверен на Графа, който направи истинско шоу на сцената, а публиката не спираше да скандира и да го аплодира.

Фестивалът One Love Tour стартира от сутринта с куклен театър "Карлсон" и "Алеята на занаятите". Цял ден хора от всички възрасти мериха сили и възможности в игрите от дуелите на "Фермата". Участници от предишните сезони бяха подготвили над десет вида състезания, познати на зрителите от малкия екран.

След старта в Банско турнето продължава с още концерти в България и Македония. На 15 август домакин ще е град Струмица, на 25 август – Крива Паланка. На 7 септември турнето се пренася в Бургас, седмица по-късно във Варна, на 21 септември в Скопие и завършва на 5 октомври в  Стара Загора за празника на града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
тати преди 4 години
графа е единствената звезда там другите са пълнеж
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докога е в Банско? И утре ли?
2
0
 
11
 
! Отговори
Хах преди 4 години
Звезди са, ама угаснали
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що Графа не може да пее ?