"Завръщане" с Орлин Павлов и Михаела Филева

Вижте видеото на първия им дует
19 сеп 2019 11:08, Александър Попов
10

Орлин Павлов и Михаела Филева реализираха първия си дует. Това е официалния сингъл към новия филм на Ники Илиев "Завръщане" и носи същото име. Музиката и текстът на песента са на Владимир Ампов – Графа, а аранжиментът той прави заедно с Борислав Бояджиев - Борче.

Песента е смело завръщане към любимото на поколения меломани деветдесетарско звучене, а финалният мастеринг е направен в САЩ.

Във видеото на песента са включени кадри от филма, които зрителите ще видят за първи път. Друга част от кадрите са заснети специално за парчето в една от най-романтичните и красиви части на Пловдив – Капана, както и по време на първия плаващ концерт в България, който самият Орлин Павлов направи в края на миналия месец на Гребната база в града. Режисьор на видеоклипа е Николай Драганов, а оператор Борил Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много са ми забавни коментарите от хора, четящи статии уж под тяхното ниво...след като някой или нещо не ви е интересно просто подминете, никой не ви е задължил да му обърнете внимание. Но нали е по-лесно да сме негативни и да омаловажаваме таланта и труда на другите.
7
0
 
1
 
! Отговори
дърта преди 4 години
На 3-тата секунда го спрях. Не искам насилие, не искам кървища. Много кууул - да си въртиш гъзо след бой.Нямам престава каква е песента и не искам да имам. На какво разчитат тези? Това ли са музиканти??????
6
0
 
3
 
! Отговори
11 преди 4 години
Чи тез па не са одили никъде, че ша са завръщат?
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
откакто започна да прави парчета че е голяма работа и неможе да влезне в контакт с обикновените простосмъртни на един негов концерт на гребната в пловдив ми стана много противен никога повече не бих отишъл на негов концерт
4
1
 
3
 
! Отговори
гош преди 4 години
съмненията ми се оправдаваха, след като прочетох, кой е автора на текста и музиката. Щеше да е най-добре, той да си беше изпял поредното тъпо парче и да не прахосва таланта на Орлин и Михаела, на която страда творчеството от такива недоразумения.
3
1
 
9
 
! Отговори
неслушаемо преди 4 години
Орлин по принцип има добри парчета, но това не е от тях...много зле, никакъв ритъм...аз поне не открих..Хората се развиват, а те към 90-те...А като видях и онова недоразумение Сашко Еврото, ужас...
2
0
 
9
 
! Отговори
!!! преди 4 години
Поредната про.стотия!
1
1
 
5
 
! Отговори
ОХ преди 4 години
.... деветдесетарско....?! това ше да е нова дума в българския език!