Тита: Пораснах по-бързо от другите!

Певицата споделя, че имала не толкова прекрасно тийнейджърство
20 яну 2020 11:01, Петя Славова
40

Макар и само на 20 години, Тита предизвика фурор с появяването си на музикалната сцена. Певицата, чието истинско име е Христина Христова, направи серия от хитови песни, стотици концерти, а преди дни представи и първи самостоятелен албум.

"Много беше трогващо, много емоционално. Освен семейството и приятелите ми, бяха и повечето ми колеги. Бях изключително щастлива. Гордея се, че съм превъзмогнала някои слабости. За тези 3 години много израснах. Беше предизвикателство за мен, сблъсках се с много неща. С този албум преоткрих себе си", сподели Тита в студиото на "България сутрин".

Младата изпълнителка призна, че ѝ се е наложило да порасне малко по-бързо. По думите ѝ е имала прекрасно детство, но тийнейджърство - не чак толкова.

"Известността променя, кара ме да бъда по-внимателна. Има много хора, които ме харесват, но и такива, които не ми мислят доброто. Доста интуитивен човек съм, но на крехките години, на които бях, семейството ми беше плътно до мен. Майка ми остави всичко и беше до мен в първата ми година в София и в най-трудните моменти", каза още Тита пред Bulgaria ON AIR.

И отбеляза, че харесва всички чуждестранни изпълнители, но държи на музкалното образование и музикалните качества. Затова ме влече по-техничката музика, естрадната музика, посочи тя.

"Виждам голяма приемственост между поколенията, което е страхотно. Поколението с повече опит наистина иска да ни научи на нещо. Пример са Криско и Любо Киров, в тяхно лице видях приятели и страхотни професионалисти", сподели още Тита.

Хитовата певица от Силистра е лице на кампанията "Опознай преди да съдиш". Тита смята, че първо съдим по външния вид, а после се опитваме евентуално да опознаем човека.

"Това е тема, която много ме засяга. Хората не познаваха истинското ми аз и нещата, които чувствам. През годините са ми се лепяли много етикети. Трябва да бъдем малко по-благосклонни", призова Тита.

През новата година тя смята да експериментира много и да създава различна музика, но да има за всеки вкус по нещо. Признава, че трудно ѝ остава време за родната Силистра, но винаги минава през града когато има възможност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: титаBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
11
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Напишете нещо за стойностното съвременно изкуство - през есента Hyperborea и The Revenge Project издадоха албуми от висока класа.
31
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тита или тиква? Тиквите растат бързо в България!
30
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тая чалга, една статия няма за нещо стойностно в изкуството
29
11
 
7
 
! Отговори
Пора преди 4 години
В интерес на истината по принуда бях на един неин концерт (дъщерята искаше да ходи и нямаше как да не я заведа) - и да ви кажа момичето пее страхотно. Изпълни доста различни песни (не нейни) по начин по който пее някой с много повече опит от тогавашните и 19 години. Бях леко шокиран от таланта и. Иначе съм съгласен, че Дриско и създаде много негативен образ с *** песни които и продуцира. Просто девойката си го може и ако попадне в подходящи ръце ще ви изненада!
28
2
 
3
 
! Отговори
Бако преди 4 години
Сега ще си каже:ейй много хейтъри в тая държава.
27
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кое по точно ти порасна или разшири хахах
26
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох, пак платени реклами - и по ТВ, и из жълтата преса, като тази.
25
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво "детство" на 17 години? Хората на по толкова масово си почват работа. Водещите и те толкоз са грамотни в работата си.Иначе песни, като горните, ни музика имат, ни текст, ни изпълнението е с нещо впечатляващо. Тия момиченца си мислят, че като си направят естетическите корекции и се съблекат възможно най-много и стават певици.Не, не стават. Затова и подобни песнички се харчат само в много тесни среди у нас. Нямат особено бъдеще.
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Статия за подобни дори не чета.В момента у нас се пласира по радиата, с малки изключения, изключително бездарна родна музика с пошли глуповати текстове, без никаква мелодия или по-точно с такава, която е една и съща за 50 песни-еднодневки. Да не говоря, че изпълнителите едно 99% не блестят с никакви други качества, освен с връзки и пари /на роднините си, разбира се/, купили им имидж и внасящи се в реклама. Освен, че не притежават особени певчески дарби, се характеризират и с пошла външшност.
23
2
 
11
 
! Отговори
Иван преди 4 години
А това, че бащата е престъпник от класа ... или това не е важно... господа "журналисти" ...
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази пък коя е?
21
2
 
14
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Па тогава тате да ти отпусне фалшива пенсия...
20
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бездарна не е по никой начин, всъщност е страшно талантлива като певица, но й липсват и ум, и вкус, и елементарно ниво. Криско й направи толкова антипатичен, пошъл и арогантен образ, че отблъсква, а в песните й има толкова вулгарни неща, че и певиците от зората на чалгата щеше да ги е срам да ги пеят.
19
2
 
30
 
! Отговори
Тип преди 4 години
що ни занимавате с глупости?!
18
5
 
28
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Ох, и тази била матретирана, като била дете хахаххаха. Какво се оплаква имала е най скъпите дрехи, телефони с кола са я карали на училище. Поредната драмаааа
17
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На никой не му пука
16
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
банална Кифла ... след 10 години ще бъде стара, банална кифла ... забравена на дъното на хладилника.
15
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
стига сте занимавали хората с подобни безполезни бездарни недоразумения !!!
14
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С паричките на тати всяка *** пораства бързо.
13
1
 
30
 
! Отговори
И преди 4 години
тая почна като Николета да киха пари на сайтове, да и правят ПР!